Истина или лъжа: синът на Яна Маринова живее от 14-годишен при баща си в Германия

Яна изпрати сина си Никола преди няколко дни на летището.

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА ВЪВ ФЕЙСБУК

18-годишният Никола - синът на Яна Маринова от първия ѝ брак с Богомил Маринов, заминава да живее при баща си, когато става на 14 г.

Това е една от историите за Яна Маринова, която се разпространява от много време насам по клюкарските издания. Ето каква е истината.

Лъжа е, че синът ми живее от 14-годишен при баща си в Германия. Всъщност той наистина отиде там, за да учи средното си образование, но и двамата му родители живеехме в България, а Никола беше в пансион, разказа Яна Маринова пред “24 часа”.

Тя рядко говори за личния си живот - предпочита фокусът да е върху това, което прави в професионален план. Но след като от години се разпространява невярната информация за сина ѝ, тя решава да каже каква е истината.

“Никола искаше да замине за Германия и за едно лято научи езика. Беше приет наравно с останалите в училището си. Такъв е от малък - иска да е самостоятелен, да се развива. С баща му преценихме, че така може да се превърне в независим мъж, който да се справя с всичко, като знае къде са родителите и родината му, но и като стане гражданин на света”, обясни още Маринова.

Никола сега е студент в първи курс - следва в университет отново в Германия, но за всяка ваканция се прибира при близките си тук.

Преди няколко дни майка му го изпрати на летището и показа със снимка колко са си близки двамата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене