Алексчето събра половин млн. последователи с клипове на танци и скечове

Алексчето има много последователи в социалните мрежи.
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА МОМИЧЕТО

Момичето още не е завършило гимназия, а стотици хора чакат за неин автограф

Почти половин милион души с лек фанатизъм следят видеата на момиче, което все още не е завършило гимназия. Те наблюдават как тя танцува на популярни песни или прави забавни клипчета. Това е тикток звездата Алекс Парушева, известна в социалната мрежа като Алексчето.

Момичето е на 16 години и живее в София, а в неделя направи фен среща на бул. “Мария Луиза”, която посетиха стотици деца, заведени от родителите си. Те стояха няколко часа, за да се видят лично с нея и да ѝ вземат автограф. Пред “24 часа” две от момичетата, които също бяха ученички, казаха, че следят с интерес клиповете ѝ и са ѝ големи фенки. Родителите на децата, които чакаха да видят своя идол, пък се оплакваха, че вече три часа са на опашката.

Това е втората ѝ фен среща в София, но преди това е била и в други градове. “Веднъж една майка ми каза: “Умри”, разказва тиктокарката в свое видео. В този случай дори се е наложило да извика полиция, за да ограничи феновете си.

“Гледам да се съобразявам за съдържанието, защото сравнително много деца ме гледат. Влияят се от всичко, така че със сигурност малко или много им давам пример, въпреки че съм просто момиче от социалните мрежи”, казва момичето пред “България он еър”.

Алексчето има профил в тикток от средата на 2019 година. В него разкрива доста от интересите си. Тя обаче не събира феновете си с някакви провокативни видеа. Напротив, има специфичен стил на обличане, свързан основно с широки дрехи и леко залитане към кей поп културата.

Самата тя не носи

силен грим и често

се появява директно

излязла от банята

- с мокра и неоправена коса.

Но все пак събира фенове, за които всяка звезда би завидяла. Те правят нейни групи във фейсбук и инстаграм, а в коментарите под постовете някои дори твърдят, че биха убили за нея.

Момичето харесва анимета и музика.
Момичето харесва анимета и музика.

На фен срещата ѝ в София ѝ носят всякакви подаръци. От едни получава тениски, от други - чорапи, а от трети - плюшени играчки. Повечето са панди, защото това е любимото ѝ животно. Носят ѝ и храна за домашния ѝ любимец - морското свинче Пепа. “Много ви благодаря”, казва с признателност тя.

Не липсват лично направени колажи с нейни снимки и рисунки. Получава и златна роза, защото това е едно от любимите ѝ цветя. Други се грижат да не е гладна по време на фен срещата. Носят ѝ шоколади, рамен, захарен памук и др.

“Не знам защо някой

ми беше подарил

толкова много дрехи

втора ръка,

които са използвани, при това детски. Не е нещо уау, на предишни фен срещи съм получавала и мъжки гащи... използвани”, смее се тя в едно от последните си видеа.

Други пък са доста любопитни. За да им угоди, Алексчето дори трябваше да снима гардероба си и да покаже с колко чифта дънки разполага след коментар, че носи едни и същи всеки ден. “Мислите ли, че нямам пари, за да си купя втори чифт дънки? Не мога да повярвам, че направих такова видео”, смее се тя.

Интересите ѝ обаче са доста необичайни за момиче. Тя харесва видеоигрите и често прекарва нощите си пред екрана на монитора. Прави и видеа за това, а сред любимите ѝ игри е “Фортнайт”. Също така кара и скейтборд. 

Алексчето е на 16 години.
Алексчето е на 16 години.

Другата ѝстраст са аниметата. Допада ѝ да гледа “Наруто”. “Аз не харесвам Сакура, но и не я мразя,

защото не мога да

мразя нищо,

свързано

с “Наруто”,

коментира в едно от видеата си. Тя дори притежава черна роба на червени облаци, която е характерна за прокудените нинджи от организацията “Акацуки” в анимето.

Има и предпочитани изпълнители. Сред тях е рапърът Лил Пийп. “Не мразя хората, които слушат МБТ (българска музикална банда - б. р.), поради факта, че имам приятели, които слушат такава музика. Просто не харесвам някои филмари, които много надълбоко я вземат. Втълпяват си, че всичко е пари, жени, коли и т.н., че то няма накъде. Най-лошото е, че в България доста често може да срещнем и по-малки набори, които слушат такава музика”, казва Алексчето. “За мен не е нормално”, допълва тя.

Участва и в ютюб сериала “Проклятието”, чийто инициатор е друг инфлуенсър и певец - Денислав Димчев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене