Представят българската песен за Евровизия в неделя

Целият състав на Intelligent Music Project

Песента Intention (от англ. - "Намерение"), с която рокгрупата Intelligent Music Project ще представи България на Евровизия догодина, ще прозвучи за първи път за публиката на 5 декември, в неделя.

Тогава ще бъде официалната й премиера, която ще бъде в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ в ефира на Българската национална телевизия.

„Песента поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад. Няма безопасна зона. Има безполезно съществуване. Намирането на правилния път, обаче, е битка, дори война със самите себе си. За победа на доброто е нужно сериозно намерение!“, казва д-р Милен Врабевски, който освен създател и продуцент на Intelligent Music Project, е и автор на музиката и текста на песента.

Групата ще изпълни песента за Евровизия и на минитурнето, което ще неправи в страната през декември. В обиколката ще се включи пълният състав на Intelligent Music Project – Рони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Турнето ще мине през Плевен на 9 декември, Велико Търново на 13 декември, Русе на 15 декември и Стара Загора на 17 декември.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене