Ралф пропуска дербито с "Арсенал"

Ралф Рангник ще трябва да се самоизолира и да изчака работната си виза

Ралф Рангник няма да бъде на скамейката на "Манчестър Юнайтед" за утрешното домакинство на "Арсенал", прогнозира "Дейли Мейл". Новоназначеният временен мениджър на "червените дяволи" трябва да получи работна виза, което ще отнеме време, а освен това е нужно да се съобрази с новите правила срещу разпространението на коронавирус. Всички, които пристигат във Великобритания, трябва да си направят тест и да се самоизолират, докато не получат отрицателен резултат. Най-вероятно Рангник ще бъде на линия за двубоя срещу "Кристъл Палас" в неделя.

"Работим, за да осигурим виза за Ралф в съответствие с всички разпоредби и протоколи. Това е процес, който трябва да се извърви, и ние го правим възможно най-бързо", се казва в изявление на "Манчестър Юнайтед".
Майкъл Карик ще остане начело на "Юнайтед" до момента, в който Рангник поеме отбора. Карик изведе "червените дяволи" до победа в Шампионската лига над "Виляреал" с 2:0 и равенството срещу лидера във Висшата лига "Челси" - 1:1.

Карик ще води отбора срещу "Арсенал"
Карик ще води отбора срещу "Арсенал"

Майкъл отрече Рангник да е имал някакъв принос за избора на състава и тактиката на "Стамфорд Бридж" в неделя. Техническият директор Дарън Флетчър е разговарял с видеоанализаторите, а не с новия мениджър по телефона от скамейката по време на мача с "Челси". От "Юнайтед" потвърдиха, че Карик и останалата част от щаба на уволнения мениджър Оле Гунар Солскяер ще останат в клуба. Става дума за асистента Майк Фелан, треньора Кийрън Маккена и треньора на вратарите Ричард Хартис. На Рангник ще бъде позволено да привлече няколко свои помощници, но сред тях няма да бъде неговият доверен видеоанализатор Ларс Корнетка. Той остава в "Локомотив" (Москва), за да го замени като спортен директор. "Вълнуващо е да бъда част от "Манчестър Юнайтед" и съм фокусиран върху това да направя този успешен сезон - заяви Рангник. - Отборът е пълен с таланти и има страхотен баланс между младост и опит. Всичките ми усилия през следващите шест месеца ще бъдат съсредоточени в това да помогна на тези играчи да разгърнат потенциала си. Готов съм да дам всичко от себе си, за да може клубът да постигне своите цели."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене