Стоянка Мутафова в реклама? Само заради “Клуб 100”! Вече имаме 400 броя!

Стоянка Мутафова позира за първата си реклама - тази на в. “Клуб 100”

СНИМКА: 
НИКОЛАЙ
 ЛИТОВ

Да сте виждали Стоянка Мутафова да участва в реклама?

Само един-единствен път, и то заради вестник “Клуб 100”. Великата актриса се съгласи веднага да стане лице на вестника за хората от третата възраст и с удоволствие позира с лупа в ръка... за да види цената му.

Първият брой на “Клуб 100” излезе на 26 март 2014 г. Днес излиза 400-ият!

Какво се случи за тези 400 броя?

Бяхме (и сме) до възрастните хора, даваме им съвети и правна помощ, подаваме им ръка, разказваме техните истории, търсим за тях топлина и утеха, стараем се и да ги разведряваме с интересни истории. Ами кръстословиците и шарадите - фитнес за ума!

В “Клуб 100” има една рубрика “Творчество”. В нея пращаше свои стихове един военен инвалид от Сливница без един крак. Павел Чукардовски. Когато в “Клуб 100” му публикувахме няколко стихотворения, негови приятели събраха пари и му издадоха стихосбирка. Бай Павел беше свален на ръце от осмия етаж, където живееше без асансьор, за да присъства на премиерата на книгата си в читалището. Бог да го прости, отиде си. До последно с него бяха дъщеря му и внучката му, която обожаваше.

Та това прави “Клуб 100”.

Променя животи, съдби, истории и вече 400 пъти мислим как да ви зарадваме, как да ви ободрим и направим щастливи.

От 400-ия брой, който излиза на пазара днес, ще научите, че президентът Радев свири и пее, а съпругата му Деси танцува - знае над 50 хора̀. И още - защо Джина Лолобриджида се съди с наследниците си, как тръгва отново играта “Стани богат”, какви ще са пенсиите през януари, кои са десетте подправки, които понижават кръвното - все интересни и полезни теми.

Приятно четене до следващия 401 брой!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара

Напишете дума/думи за търсене