Принцесата на Монако - жертва на старо родово проклятие

Принцесата с принц Албер и децата им

Неизлечима болест, психически проблеми или неуспешна пластична операция мъчат Шарлийн

Приписват й любовна афера с руски олигарх

Неизлечимо болна, сериозни психически проблеми, неуспешна пластична операция или осуетен опит за бягство от кралството - версиите какво се случва с принцесата на Монако Шарлийн стават все повече.

Нито една от тях не е потвърдена или отхвърлена официално от двореца, което само засилва подозренията, че има

факти, които

се премълчават

Докато кралските драми около принц Хари и Меган Маркъл са в затишие, английските таблоиди пренесоха на първите си страници истории от двореца в Монако.

Малко след интервюто на принц Албер, в което той разкри, че съпругата му е в тежко физическо и емоционално състояние и ще се лекува в клиника, вестник “Сън” излезе на първа страница с новина, че тя има връзка с милиардера Владимир Доронин, бившия годеник на модела Наоми Кембъл.

"Цялата история е доста сложна и объркана, но

Шарлийн и Влад са прекарали известно време заедно

Изглежда, че той й е помогнал заради брачните й проблеми", твърди източник на вестник "Сън". Руският милиардер се познава с Шарлийн oтдавна. Той и Наоми Кембъл са сред гостите на сватбата й с принц Албер. Според изданието принцесата е имала план да избяга при него в Русия, но княжеството е попречило на този опит със заплаха за лишаването й от родителски права върху двете деца, които има с Албер II.

Според други източници от двореца, които се цитират в различни медии, принцеса Шарлийн е в тежко здравословно състояние, не е известно и къде се намира. Има информация, че тя е настанена в Швейцария в психиатрична клиника, защото повече от година страда от тежко психическо разстройство, което се е отключило вследствие на нелекия й брак с принца. Според друга теория цялата информация се подава целенасочено от двореца, като целта е да злепостави пред обществото Шарлийн, тъй като е почти сигурно, че

княжеският развод предстои

Шарлийн напусна княжеството преди почти година. Тогава замина за родната си Южна Африка. Още в този момент тръгнаха слухове, че е избягала. Нещо, което се е случвало и преди.

След няколкомесечно мълчание се появи официално съобщение - Шарлийн е заболяла тежко от ушна инфекция и няма как да се прибере при семейството си. Още тогава тръгнаха слухове и за тежки депресивни състояния, в които бившата плувкиня изпада и пречат на нормалния й живот в княжеството. Нещо повече, според съпруга й Шарлийн не трябва да се появява в родината му, докато не е напълно излекувана.

Психическото й състояние се влошава прогресивно и заради притесненията дали инфекцията й няма да се окаже смъртоносна. В началото на годината тя си поставя нови зъбни импланти и не е изключено инфекцията да се е развивала още оттогава. В родината си преминава и редица прегледи, които не изключват да се е заразила в Южна Африка от инфекциозна мононуклеоза. която е широко разпространена в тази част на света.

След шестмесечно отсъствие Шарлийн все пак се прибира при семейството си, но почти веднага отново е настанена в клиника. Албер публично казва, че тя е с влошено емоционално здраве, като отново намеква за психически проблеми. По същото време обаче има информации, че тя е

забелязана в клиника в Париж,

където се е подложила на пластична операция.

През цялото време съпругът й изказва пълната си подкрепа за нея, отрича семейни проблеми, но дори само бегъл поглед върху цялата им любовна връзка дотук говори ясно, че проблемите в брака им са често явление.

Преди да се ожени за Шарлийн, Албер е заклет ерген и дълги години се носят слухове за негови любовни авантюри с известни жени от цял свят, най-известната от които е Клаудия Шифър. Поведението му е критикувано в княжеството, често е определян като недостоен наследник на монархията.

По време на управлението на баща му - принц Рение, парламентът променя конституцията, за да позволи на

един от синовете на сестрите му да се възкачи на трона,

ако Албер не се сдобие със законен наследник. Това се случва в момент, в който той вече има връзка с Шарлийн, но все още тя изглежда твърде несериозна. След като заема престола, той трябва бързо да открие своята половинка.

Албер среща 22-годишната тогава плувкиня от Южна Африка на състезание в Монако още през 2000 година. Началото на любовната им история е трудно, както се оказва, и цялото им съвместно съжителство. Младата спортистка

не може да се види в ролята

на принцеса

Албер също не е напълно убеден дали подобно решение е правилно. Едва шест години по-късно обявяват официално връзката си и отново не обявяват годеж, въпреки че по това време принцът вече е на трона след смъртта на баща си.

Шарлийн определено не се чувства добре в Монако. Не е приета топло, не успява да си създаде приятели, семейството на бъдещия й съпруг смята, че една спортистка от Южна Африка не е достатъчно добра партия за принца. Обсъжда се и голямата възрастова разлика между двамата - 20 години.

Всичко това е придружено от неспиращите слухове за извънбрачни деца на принца и продължаващи любовни афери.

Албер има две незаконни деца - скандален факт за престолонаследник, появяват се съмнения и за трето в навечерието на сватбата с Шарлийн.

Първото дете е момче от негова кратка връзка със стюардеса. Дъщеря му Джазмин е резултат на триседмичен флирт между майка й – сервитьорката Тамара Ротоло, и монакския престолонаследник. Той я припознава официално през 2006 година. Днес Джазмин е актриса и певица в САЩ и поддържа топли отношения с баща си. Съмненията и за трети незаконен наследник идват на бъдещата принцеса в повече.

Тя се опитва да избяга преди сватбата

Според френски вестник търси убежище в южноафриканското посолство, докато е във Франция за проба на булчинската рокля. Предполагаемият опит за бягство е осуетен, но няколко седмици по-късно Шарлийн се опитва да се измъкне по време на състезание от Формула 1 в Монако, отново неуспешно.

Два дни преди сватбата си резервира билет за полет до ЮАР, но обкръжението на Албер я разубеждава. Следва пищна церемония в двореца на 2 юли 2011 г., а булката е видимо нещастна.

Плаче почти през цялото време и това е уловено от камерите.

По-късно Шарлийн признава пред медии, че се чувствала претоварена и изпитвала смесени чувства заради слуховете за извънбрачното дете.

“Беше тежък момент, но ние сме едно семейство”, лаконична е новата принцеса.

Двамата

прекарват медения си месец в

различни хотели,

а според някои източници принцесата отново е с отнет паспорт и е под денонощна охрана.

През декември 2020 г. се заговори и за друга извънбрачна дъщеря на Албер, родена през 2005-а. Принцесата не прави официално изявление, но коментира слуховете индиректно в интервю за списание Point de Vue:

“Когато съпругът ми има проблеми, той говори с мен за тях. Често му казвам, че каквото и да се случи,

аз съм 1000% зад него

Ще бъда с него каквото и да става, и в добри, и в лоши времена.” Битката в съда и доказването на бащинство с ДНК експертиза тепърва предстоят.

Според източници от кралството назряващият скандал е последната капка в и без това нехармоничния брак на Шарлийн и Албер.

Те отключват депресивните и тревожни състояния и започват да съсипват здравето й.

Не получава никаква подкрепа и от населението на Монако. Там още помнят любимата си принцеса - майката на Албер,

холивудската актриса

Грейс Кели,

и не пропуска удобен момент да направи сравнение с нейния блясък и студената усмивка на Шарлийн.

Медиите от първия ден на брака й с Албер напомнят за “проклятието на рода Грималди”, чиято жерта ще бъде и тя.

Смята се, че родът на принца е жертва на нещастни бракове и преждевременна смърт в продължение на няколко поколения заради старо родово проклятие. Легенда разказва историята на принц Рение I, отвлякъл фламандка през 13-и век, която отмъстила, проклинайки него и потомците му: "Никой Грималди никога няма да намери щастие в брака".

Факт е, че най-известният член на семейството - принцеса Грейс,

почина при мистериозни обстоятелства

след катастрофа.

Най-голямата й дъщеря, принцеса Каролина, остана вдовица, когато съпругът й, италианският бизнесмен Стефано Казираги, бе убит при инцидент с лодка. Днес тя е разделена с третия си съпруг, принц Ернст-Август от Хановер.

Принцеса Стефани, най-младата от потомците на принцеса Грейс и принц Рение III, също има много бурни връзки - от шокиращ едногодишен брак с бодигарда Даниел Дюкрюе до втория й кратък съюз с португалския акробат Аданс Лопес Перес.

Сега погледите са вперени в Шарлийн - дали легендата за прокълнатия род ще застигне и нея.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене