Фен с инфаркт спасяват лекарите на "Челси"

Медиците реагираха бързо

Лекарите на "Челси" спасиха живота на фен по време на мача с "Уотфорд". Драматичната ситуация се разигра през първото полувреме на двубоя. Тогава играчите на двата отбора дадоха знак на рефера, че на трибуните се случва нещо нередно. Съдията Дейвид Куут прекъсна мача и прибра футболистите в съблекалнята, а през това време медиците на "Челси" оказаха първа помощ на пострадалия. Към тях се присъединиха и хора от щаба на "Уотфорд" и с общи усилия лекарите успяха да стабилизират човека. Той бе изнесен на носилка под овациите на всички фенове на стадиона. По-късно от "Уотфорд" обявиха, че привърженикът е в стабилно състояние в болницата.

След прекъсването "Челси" успя да пречупи домакините с 2:1. Резултата откри Мейсън Маунт, но "Уотфорд" изравни чрез Еманюел Бонавентюр. Победния гол за лидера в класирането вкара Хаким Зиеш в 72-ата минута.

"Челси" пречупи трудно "Уотфорд"
"Челси" пречупи трудно "Уотфорд"

"Въобще не бяхме готови за този мач - заяви мениджърът на "Челси" Томас Тухел. - Може би не подходих с правилната нагласа в подготовката. След това срещата бе прекъсната заради тези неприятни обстоятелства - дано човекът е добре. Дори и това прекъсване не промени нагласата ни. Не се справяхме добре с пресата, губехме битката за първата и втората топка. Направихме доста промени, но и доста грешки. Нещата не се подобриха особено. Единственото, на което можехме да се надяваме, бе да удържим натиска и да правим лесните неща. Това бе късметлийска победа. Но този мач е изключение от правилото. Няма да му отделям прекалено внимание, защото знам, че за нас е необичайно да играем по този начин."

Същевременно "Челси" е на път да се раздели с нападателя Тимо Вернер. Според каталунския "Спорт" германецът е близо до трансфер в "Барселона" и двата клуба вече преговарят. Той бе привлечен през миналата година от "Лайпциг" срещу 60 млн. евро, но не оправдава напълно високите очаквания. Вернер не е със статут на твърд титуляр в "Челси" и според испанските медии е склонен да премине в "Барса". Каталунците имат интерес и към Хаким Зиеш, но могат да си позволят привличането само на един измежду него и Вернер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене