Българка пак в прегръдките на Брадли Купър

2021: Брадли Купър и Анна Кулинова на премиерата на новия му филм Nightmare Alley в Ню Йорк

Известният актьор покани фотомодела Анна Кулинова на премиерата на новия си филм

Русенката Анна Кулинова за трети път попадна в прегръдките на един от най-мечтаните мъже на планетата Брадли Купър. Тя беше единствената българка на премиерата на новия филм на актьора - Nightmare Alley ("Кошмарна алея"), в концертната зала Alice Tully hall в Манхатън, Ню Йорк. Нашата актриса и фотомодел получи покана лично от известния актьор, който освен че играе главната ролята на телепат във филма на ужасите, е и продуцент.

“Брадли е неузнаваем с брада и мустаци. Аз го харесвам повече без! Прави много силна роля на човек, който може да чете мислите на хората и е имал възход и падение в живота. Филмът не е за хора със слаби нерви, вледенява от страх!”, каза Анна пред "24 часа".

Афтър партито беше в салона към Alice Tully hall, където Анна успя да се види за по-дълго с голямата звезда. 46-годишният Купър изглеждаше елегантно във втален черен костюм, съчетан с чисто бяла риза и черна вратовръзка. “С Брадли имаме спомени още от 2010 година от снимките на романтичната комедия “Свети Валентин” на режисьора Гари Маршал. Той играеше гей, имаше връзка с Ерик Дейн във филма. За мен беше любопитно да наблюдавам как двама хетересексуални мъже се целуват и влизат в роля. Беше забавно”, разказа Анна.

2010: Актьорът и русенката на премиерата на "Свети Валентин"
2010: Актьорът и русенката на премиерата на "Свети Валентин"

Втората им среща е на афтърпартито на “Златния глобус” през 2018-а, където Купър е придружен от своята майка.

Анна и Брадли не пропуснали да си поговорят за големия Гари Маршал, създателят на кинохита “Хубава жена”, който почина неотдавна, колко много липсва на киноиндустрията. “Брадли се държеше съвсем обикновено, много сърдечен и усмихнат - все едно че сме си близки приятели. Разказа ми за новия си филм, които ще снима скоро - Atlantic Wall, и ще влезе в ролята на войник”, допълни Кулинова. Двамата се разбрали да държат връзка в инстаграм и той й казал, че е много възможно скоро да снимат заедно в някои от бъдещите му проекти.

Изненадата на вечерта се оказа бившата половинка на актьора и майката на детето му - супермоделът Ирина Шейк, която специално дойде да го подкрепи на премиерата със своя приятелка. Нейният тоалет - тип садо-мазо, буквално втрещи присъстващите.

Ирина Шейк изглежда главозамайващо на премиерата на филма с бившия й любим Брадли Купър.
Ирина Шейк изглежда главозамайващо на премиерата на филма с бившия й любим Брадли Купър.
Направило впечатление, че Брадли и Ирина си тръгнали поотделно. Той потънал в мрака на Манхатън с неколцина приятели, а Ирина си тръгнала с приятелката. А за Анна остава надеждата да застане на сцената отново до Брадли Купър, както преди 10 години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене