Катастрофирах! Ами сега?!
Хай клуб | 07 Декември 2021 г. | 58 показвания | 0 коментара

За съжаление всеки ден ставаме свидетели на различни пътни инциденти, някои от тях леки, а други много по-тежки. При катастрофа в повечето случаи някоя част на колата бива унищожена, което изисква нейната смяна. Един такъв елемент е предната броня, която в повечето случаи поема удара независимо колко силен е той. Тя, от своя страна, изпълнява важна задача при шофиране на превозното средство, което изисква нейната незабавна смяна.

При пътен инцидент, щетите, които са нанесени на вашия автомобил, често се оказват изключително скъпи, какъвто е случаят със смяната на предната броня. В тази връзка все повече шофьори предпочитат да си закупят предна броня втора употреба, вместо нова, тъй като излиза много по-евтино.

Ако до сега не сте се възползвали от покупката на употребявани авточасти, то със сигурност не сте напълно сигурни дали това е най-добрият избор. Е, малко по-долу представяме няколко важни предимства на предните брони втора употреба и защо си струва да изберете именно тях.

Спестявате пари

Със сигурност катастрофата не е нещо, което сте искали да се случи или сте планували, а и доста често вината не е във вас. За съжаление, обаче, няма как да ги предвидите, заради което доста често се оказвате в ситуация, в която сте с ограничен бюджет, а трябва да смените бронята. За щастие, много специализирани магазини предлагат употребявани предни брони. Те са много по-евтини, но са също толкова страхотни, колкото и новите. А и много по-лесно ще можете да се справите с появилия се проблем.

Получавате високо качество

Предната броня втора употреба по нищо не отстъпва на новите. Това, че са по-евтини или използвани не смъква тяхното качество, нито е признак, че имат някакви дефекти. Когато ги купувате от магазини, които са специализирани в предлагането на авточасти втора ръка, то със сигурност можете да сте сигурни, че са високо качество. Освен това, доста често се оказва, че тези брони са били част от мострени коли и много малко са били използвани.

Допринасяте за опазването на природата

Днес една от най-актуалните и важни теми е рециклирането и преизползването на различни неща. В тази връзка е важно да знаете, че производственият процес е един от най-големите замърсители на нашата планета. Затова, дори и с малко, можете да допринесете за околната среда, като изберете предна броня втора употреба.

Защо предната броня е толкова важна?

Не всеки шофьор се замисля за това колко важна роля има предната броня. Всъщност, тя изпълнява изключително специфична задача. Не случайно има стандартни, които трябва да се спазват при производствения процес.

Целта на предната броня е да намали и предотврати щетите, които могат да се нанесат в предната част на превозното средство. Но тук е важно да кажем, че до колко ще успее да предпази останалите части на колата, зависи от силата на удара по време на катастрофа. Предната броня се явява щит, който в повечето случаи е изработен от стомана, алуминий, гума или пластмаса.

Как да изберете предна броня втора употреба?

Тъй като предните брони са проектирани с цел безопасност, то е необходимо да обърнете специално внимание при избора им, особено когато става въпрос за използвани продукти. В тази връзка има няколко важни неща, които да проверите:

- проверете каква е структурната цялост на предната броня- тя трябва да е достатъчно силна, за да може да поеме удар при евентуален бъдещ инцидент. В случай, че има дефекти и повреди по бронята, то това е индикация, че може и да не успее да изпълни добре своята задача;

- обърнете внимание на скобите - те играят изключително важна роля, затова и не бива да бъдат повредени по какъвто и да е начин. Обърнете специално внимание на това дали са огънати и деформирани;

- уверете се, че избраната от вас предна броня втора употреба е напълно съвместима с вашия автомобил. В тази връзка е препоръчително да избирате броня, която е била произведена за същата марка и модел кола като вашата;

- избягвайте да купувате използвани брони, които имат прекалено много ръжда- малко наличие на ръжда не е проблем, но в случай, че има много, то по-добре се насочете към друга;

- проверете в какво състояние е покритието на бронята- това ще ви помогне да разберете колко точно стара и използвана е избраната от вас предна броня.

И не на последно място по важност е мястото, от което купувате предната броня втора употреба. Избирайте специализираните магазини, тъй като те обръщат специално внимание на качеството на всяка част преди да я пуснат в продажба. Освен това, те, като специалисти, ще могат да ви дадат полезни съвети относно това каква броня да изберете.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★ Любов: ★★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Документи ще се приемат до 1 юни, може и по имейл Конкурсът за нов председател на Националния статистически институт (НСИ) бе удължен със заповед на вицепремиера по ефективно управление Калина Константинова до 1 юни. Вместо до края на работния ден на 16 май документи от кандидатите ще се приемат до 17 часа на 1 юни, сряда

Два 8-хилядника за два дни покорява Силвия Аздреева Тя е втората жена у нас, видяла света от покрива му Българка е изкачила Еверест, става ясно от бюлетина на непалската планинска служба. Постижението на Силвия Аздреева е още по-впечатляващо с това, че младата жена е изкачила в два поредни Еверест и Лхотце

Руски командири избиват собствените си ранени войници, вместо да ги прибират от бойното поле и да ги лекуват. Това разказват в шокиращо видео млади войници, били се на страната на Москва, но заловени от силите на Киев. Подполковник бе обвинен, че лично е застрелял няколко войници, докато лежали ранени

Бившият двукратен претендент за световната титла в тежка ...
Испанската оперна певица Тереса Берганса почина на ...
Феновете трябваше да преминат нещо като изпит пред касите ...
Учени отглеждат растения в лунна почва за първи път - ...
Емблематичният фен на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето се ...
Полицията въвежда строги мерки за сигурност в деня на ...
След две години прекъсване Йорданка Христова, Силвия ...
Творческият директор на къщата на Louis Vuitton от 2013 г. ...
За първи път учени наблюдаваха как в лунен реголит пониква ...
Еротичният модел Златка Райкова пусна в инстаграм кадри от ...
По-възрастните си спомнят смешната малка кола, наречена BMW ...
За пета поредна година Трявна ще бъде домакин на "Трабант ...
Актрисата Койна Русева показа в инстаграм най-добрия си ...
Скулптурата "Женска глава (Фернанд)" от Пикасо беше ...
Животни надъхват Росен Животното за неделното дерби с ...
Апаратът "ИнСайт" на НАСА регистрира най-силния трус, ...