Съдии си поръчаха Лили Иванова за 25-ата годишнина на ВАС

Певицата излиза с усмивка за забавата / Снимки: Официален фейсбук профил на Лили Иванова

Празникът мина страхотно, тя е класа, заявиха от институцията 

Грандамата на българската музика Лили Иванова е пяла на празник на магистратите от Върховния административен съд тази седмица.

Това се похвали самата изпълнителка с публикация в личния си профил във фейсбук. Там Лили уточни, че поводът е бил 25-ата годишнина на съдебната институция, като магистратите специално са я поканили за гост изпълнител, а тържеството със 150 души се е провело в столичен хотел.

"Специални благодарности на Върховния административен съд за любезната покана да бъда част от празника по случай 25-годишнината му. Уважаеми съдии, бяхте прекрасни! Благодаря за аплодисментите Ви! Нека Новата 2022 г. Ви донесе здраве, щастие и много успехи!", написа Иванова и сподели кадри от емоционалното събитие.

По време на купона Лили е изпяла някои от най-големите си хитове, които са изтръгнали бурни аплодисменти от публиката й, след изпълнението си е получила стилен букет цветя и за финал се е снимала с част от присъстващите.

Присъстващи магистрати и техни гости са категорични, че певицата е подходила както винаги абсолютно професионално към ангажимента си и е пяла превъзходно. Самите съдии и гостите им са останали изключително доволни от тържеството по случай 25 години от възстановяването на съда.

Колко са платили магистратите на певицата, не е ясно, но едва ли е малко, защото примата на българската естрада е известна с това, че има частни участия изключително рядко и поради тази причина взима скъпо.

Изпълнява хитовете си на специална сцена
Изпълнява хитовете си на специална сцена
Отново получава огромни букети
Отново получава огромни букети

"България Днес" потърси за коментар представител на Върховния административен за съд, за да разкаже повече за декемврийското забавление и как е преминала въпросната вечер.

"Празникът мина страхотно! Беше семпло, а Лили Иванова е класа. Беше чудесно, много сме впечатлени, тя е прекрасна. Пя на живо и беше с нейния бенд, с който преди самия концерт в една от залите репетира два часа. Пожелаваме й много здраве. Щастливи сме, защото има големи концерти в страната, но ни уважи за годишнината. Лили Иванова е страхотна звезда", разказаха пред вестника от съдебната институция.

През 1991-ва тогавашното Велико народно събрание възстановява Върховния административен съд, който е един от основните гаранти на демократичната и правова държава. Предвиденият в конституцията от 1991 г. едногодишен срок за реалното създаване на новите институции, регламентирани в нея, не е спазен и с много усилия чак на петата година - 1 декември 1996 г. - съдът започва да работи. Затова и тази година магистратите празнуват четвърт век.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене