Жената заряза Марк Бартра

Бартра и Хименес бяха двойка за пример

Раздяла след пет години брак и три деца

Бившата звезда на "Барселона" Марк Бартра е зарязан от съпругата си Мелиса Хименес, разкриват медии в Испания. Двамата доскоро бяха семейство за пример и никой не е предполагал, че ще стигнат до раздяла.

Марк и Мелиса са заедно от осем години, а преди пет вдигнаха грандиозна сватба. Засега не е ясно каква е причината за края на отношенията им като съпруг и съпруга. Новината се превърна в една от водещите в Испания, като на този етап двамата запазват мълчание по темата. За да избяга от медийния шум, Мелиса заминава на кратка почивка на остров Ибиса. След нейното завръщане в Испания доскорошните съпрузи ще започнат процедурата по развод.

Мелиса е журналистка
Мелиса е журналистка

Бартра и Мелиса са постигнали договореност да подпишат споразумение за раздяла по взаимно съгласие. Според списание "Ванитатис" няма трети човек, който да е в основата на решението за развод. Изданието твърди, че отношенията между футболиста и журналистката просто са се "износили". Двойката е щяла да се раздели още през ноември миналата година, но опитали да продължат заедно. Бартра и Мелиса имат три деца, които ще останат при майката. Футболистът ще има право да се вижда с тях когато поиска, след като предварително е уточнил това с бившата си съпруга.

Двамата се ожениха преди 5 години
Двамата се ожениха преди 5 години

Заради децата Мелиса ще продължи да живее в Севиля. Там Бартра играе за местния "Бетис". Той е юноша на "Барселона" и бе част от отбора на каталунците в продължение на 6 години. Двамата с Мелиса вдигнаха приказна сватба именно в Барселона през 2017 г. На церемонията присъстваха почти всички звезди на отбора.

"Изпитвах огромно желание да я видя в бяла рокля до мен - каза тогава Бартра. - Пред всички тези хора, които и двамата обичаме и които значат толкова много за нас, съм на път да сбъдна още една моя мечта. Мечтата, в която съм вложил най-много любов и чувства в живота ми, защото ти си жената, за която винаги съм си мечтал!"

Пет години по-късно любовта им вече е угаснала и всеки продължава по свой нов път в живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене