Фернандо Йеро заби журналистка

Фани е с 14 години по-млада

Легендата на "Реал" (Мадрид) Фернандо Йеро се хвали с младо гадже. 53-годишният бивш капитан на кралския клуб излиза с 39-годишната спортна журналистка Фани Стипкович. Тя гради успешна кариера в Мадрид, където се среща с бившия футболист. Фани дори е правила интервю с Йеро, но тогава никой не подозира, че между двамата има нещо повече от приятелски отношения. Връзката им излезе наяве преди няколко дни, когато двамата отидоха на ресторант в испанската столица.

Журналистката е в перфектна форма
Журналистката е в перфектна форма
Но се оказа, че Йеро и Фани се срещат от цели две години. Това разкри самата тя на излизане от ресторанта, където двамата са посрещнати от репортери. "Срещнахме се много по-рано, преди повече от две години", казва хърватката. Засега двамата не мислят за сватба или годеж, а просто се наслаждават на времето си заедно. "Ние сме толкова щастливи и толкова спокойни. Нека всичко тече и нека се случва това, което трябва да се случи", заявява
С Йеро вече не се крият
С Йеро вече не се крият
Фани, която е бивша манекенка. "Той е невероятен човек с голямо сърце", описва любимия си журналистката. По време на локдауна в Испания двамата заживяват заедно в къщата на Йеро в Мадрид. Красивата водеща омайва и семейството и децата на Фернандо, с които се разбира много добре. Семейството на Йеро има голямо имение в Малага, а пенсионираният футболист често води там атрактивната си приятелка. Бившият капитан на "Реал" има две вече пораснали деца. До този момент Фани не говореше за личния си живот, като единствено преди време разкри за "специален човек" до нея. Според хърватските медии Стипкович вече е завела Йеро и в Хърватия, като двамата са били заедно в Сплит.

Синът на Йеро – Алваро, също не може да се оплаче от липса на успехи на любовния фронт. Той мина през куп красавици, включително имаше връзка с бившата Мис Испания Дезире Кордеро. Последното гадже на Алваро е моделът Ноели Лопес, която има опит с футболисти. Преди години тя бе заедно с бившия халф на "Реал" Хосе Мария Гутиерес - Гути. Красавицата стана известна след спечелването на шоуто "Супермодел" през 2007 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене