Рони Ромеро даде ексклузивно интервю в „Елена Розберг представя: личности и страсти“

Между Лондон и Тел Авив, Рони Ромеро беше само за един ден в България. Точно в този ден гостува в RADIOCAST.BG. 

Магнетичният вокалист на Rainbow, сега и фронтмен на Intelligent Music Project, даде топло приятелско  интервю на Елена Розберг, в центъра на което бяха страстта към музиката, любовта и не на последно място- България.

Разбира се Евровизия 2022 беше в основата на разговора, тъй като България ще бъде представена именно от  Intelligent Music Project с песента „Intention“ (Намерение). От 2019 г. Рони е основният вокалист на IMP и оттогава е неизменна  част от състава на всеки концерт и албум на бандата. Ромеро е роден и израсъл в Чили, но се мести да твори и живее в Европа, затова когато го попитат: „ Защо ще участваш за България?“, той отговаря“ Защо, НЕ? Евровизия, това е духът на Европа.“

Конкурсът е най-голямото събитие, извън сферата на спорта, чиято аудитория наброява над 200 милиона зрители. За първи път световната рок общност припознава свои представители в лицето на българското предложение. Към IMP и Рони валят видео поздравления от легенди като Judas Priest, Axel Rudi Pell, Tony Martin, Dee Snider, Phil Campbell, Simon Phillips, Europe и още десетки рок звезди, които призоват феновете си да подкрепят България на Евровизия. Оказва се, че не само рок музикантите, но и публиката реагира много топло на песента „Intention“ по време на концертите, които се състояха наскоро в Амстердам, Париж, Лондон и Брюксел.

Стана дума за предстоящите летни фестивали, за участието му в световното турне на Майкъл Шенкер, за турнето на IMP през септември, за вълнуващи лични събития, както и за съдържанието на соловия му албум, който излиза на 15 април.

В разговора на Елена с Рони изненадващо се появява името на Пол Маккартни.

За какво са си говорили със Сър Пол?

Кои са любимите песните на Рони, включени в предстоящия му соло албум?

Чуват ли се сватбени камбани за Рони и неговата годеница Корина?

Гледайте или чуйте цялото интервю:

 YouTube: https://bit.ly/3I6OaOD

Spotify: https://open.spotify.com/show/3fXpy1GbhCcbX5SXXnzJpX

Website: Radiocast.bg

Instagram: Radiocast_bg

Facebook: Radiocast.bg

 

  • Ключови думи:
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене