Жесток побой оплиска Белград с кръв

Полицията в Белград арестува 23-ма души

Жесток побой между фенове на "Цървена звезда" и "Партизан" смрази топлата пролетна вечер в Белград и оплиска с кръв сръбската столица. Мелето започва, след като навиячи на "звездашите" причакват запалянковци на "гробарите", които се връщат от мача с "Войводина" и ги нападат с факли и различни подръчни оръжия.

Полицията успява да предотврати по-голям инцидент, като арестува 23-ма участници в уличната схватка. Млад мъж е с тежки наранявания в болницата.

В Сърбия смятат, че е направена сериозна грешка, след като мачове на големите съперници са насрочени в един и същ ден на стадиони, които се намират близо един до друг. Въпреки че двубоите се разминават като часове, това не помага за избягване на сблъсъците.

Става дума за полуфиналите за Купата на Сърбия, в които "Цървена звезда" победи "Нови пазар" с 8:0, а "Партизан" се справи с "Войводина" с 2:1. Така двата тима ще се изправят един срещу друг на финала. Той ще се играе на 26 май на стадиона на "Партизан". Какво ще се случи тогава, един Господ знае!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене