Чайна Суарес пак в любовен триъгълник

Чайна си пада по обвързани футболисти

Шило в торба не стои! Тази българска поговорка с огромна сила важи за аржентинската актриса Чайна Суарес. Напористата мадама отново е в центъра на любовен триъгълник с футболист.

След като почти разведе Муро Икарди и Уанда Нара, сега тя се намеси във връзката на още една известна двойка в Аржентина. Тази на футболиста на "Атлетико" (Мадрид) Родриго де Пол и певицата Тини Стосел.

През последните седмици нещата между двамата не вървели. Причината за това е, че Тини открила флирт между Чайна и Родриго, който я вбесил. Футболистът и Тини са заедно от миналия ноември. Наскоро обаче нападателят бил засечен с Чайна в клуб в Мадрид. Това станало, докато певицата била в родината им. В момента тя обмисля дали си заслужава да остане с Де Пол, след като той я е излъгал.

Родриго не е от най-верните мъже. Заради Стосел той се раздели с дългогодишната си половинка Камила Холмс. Това стана по-малко от половин година след появата на второто им дете Баутиста. Малкият в момента е на 9 месеца. Родриго и Камила имат и момиче на 3 години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене