Пустинен пясък, вода и слънце влязоха в новата колекция на Louis Vuitton (Видео)

Снимки: Инстаграм/louisvuitton

Творческият директор на къщата на Louis Vuitton от 2013 г. Никола Гескиер представи новата си колекция в Сан Диего, Калифорния.

Колекцията на дизайнера съчетава пустинен пясък, вода и техника, идеята е била дрехите да си взаимодействат със светлината, идваща от слънцето.

Представянето на тоалетите бе в Института по биология Солк в Калифорния, който се занимава с научни изследвания в областта на генетиката и молекулярната биология. Основан е от Джонас Солк, открил ваксина за полиомиелит.

„Виждал съм снимки на института, беше на корицата на списание Louis Vuitton през 2019 г., винаги ми беше любопитно да го видя на живо“, каза Гескиер, цитиран от "Вести".

Преди представянето на колекцията Гескиер посетил мястото и го описал така: „Слънцето залязваше, имаше мъгла, виждах сърфисти в океана. Всичко това беше толкова вдъхновяващо, беше толкова спокойно, това е място с толкова много значение."

Институтът, който преди е бил използван за концерти, реклами и филмови снимки, се съгласил на предложението на Гескиер да работят заедно.

Герскиер коментира, че за света на модата пространството представлява един напълно различен и невероятен свят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене