Чалга и плеймейтки в дербито на мацките

Йомов и Ариа са отскоро заедно

Красотата на терена в дербито между ЦСКА-София и "Левски" не е гарантирана, но за сметка на това феновете поне могат да оплакнат очи на трибуните. Куп сексапилни хубавици ще викат за "червени" и "сини" на стадион "Васил Левски", а някои от тях заради фатализъм ще стискат палци за своите момчета пред телевизорите. Плеймейтки, фолкпевици и екзотични красавици са само част от половинките на футболистите на двата отбора. Нежна подкрепа ще имат и двамата треньори Алън Пардю и Станимир Стоилов, чиито съпруги са сред най-големите им фенки. Жената на англичанина Тина е от дълги години с него, а Мирена на Мъри е запалена планинарка и катери върхове с фланелка на "Левски".

Безспорно най-доказаното име сред мацките на дербито е Николета Лозанова. Някогашната плеймейтка се кротна до вратаря на "сините" Николай Михайлов, който най-вероятно ще остане на резервната скамейка срещу ЦСКА-София. Николета вече е приета от семейството на Ники и дори наскоро се събра с неговия баща Борислав Михайлов за празниците. През годините се говореше, че Боби не е фен на плеймейтката, но слуховете, изглежда, са силно преувеличени. Николета често напомня за себе си с разголени снимки в социалните мрежи, но нейната корона за кралица на дербито е сериозно застрашена от младата конкуренция в "Левски" и ЦСКА-София.

На "Армията" най-хитовото гадже в момента е половинката на национала Георги Йомов - Ариа. Тя гради кариера на фолкпевица, но всъщност се казва по съвсем различен начин. Нейното име е Мария Цветкова. Мацето нашумя през 2008 г., когато спечели конкурса "Мис Плеймейт" и е харесана от крупния бизнесмен Динко Динев. Ариа му ражда шесто дете, но двамата се разделят, като след това й е приписвана връзка със сина на Миню Стайков - Стайко. Певицата явно изобщо не харесва истинското си име, като самата тя обяви, че е подала документи за официалната му смяна в паспорта си. Преди време Ариа намекна, че е започнала по-късно музикалната си кариера, тъй като била ограничавана от Динев. От своя страна Йомов няма нищо против половинката му да пее по чалготеките и е сред най-големите й фенове. Ариа е с няколко години по-голяма от Йомов, но разликата не пречи на любовта им.

Друга от сексапилните половинки в ЦСКА-София е жената на вратаря Димитър Евтимов - Мартина. Двамата се ожениха наскоро и вече се радват на първото си момиченце. Мартина също не е случайна. Тя е доведена дъщеря на милионера и бивш депутат Добромир Гущеров от съпругата му Диана. Вратарят и Мартина са една от най-стабилните и симпатични двойки в българския футбол. Връзката им започна в Англия, където Димитър играеше от юноша до преминаването си в ЦСКА преди две години. Половинката живееше с него на Острова и е най-голямата му опора.

Нежен стимул има и голмайсторът на "червените" Жорди Кайседо. Жената до еквадореца е бразилката Леандра, с която се запознават, докато нападателят играе в местното първенство. Тя последва Жорди в София и наскоро двамата разкриха, че очакват бебе. Очаква се то да се роди в края на лятото, а Кайседо почти сигурно ще посвети на нея евентуален свой гол срещу "Левски".

На "Герена" също има с какво да се похвалят, въпреки че по-атрактивните мацки в момента са по-скоро на "Армията". Сред красавиците попада приятелката на халфа Георги Миланов - Мария. Преди няколко години тя бе определена за седма в класацията на най-красивите футболни половинки на чужденците, които играят в руската Висша лига. Двамата имат дъщеричка, но не са сключили официален брак.

Сред жените в "Левски" има и медицинска сестра. Това е съпругата на защитника Драган Михайлович, която се казва Биляна. В социалните мрежи се представя като майка, съпруга и медицинска сестра, но загърбва собственото си професионално развитие, за да е до любимия си Драган.

От своя страна една от новите звезди на "сините" Хосе Кордоба се хвали с доста палава мацка. Панамецът доведе у нас очарователната си годеница Емили през февруари, като двамата не спират да демонстрират любовта си един към друг. На една от общите си снимки двамата имитират възвратно-постъпателно движение, което скандализира последователите им.

Николета още държи фронта
Николета още държи фронта
Кордоба и Емили са палави
Кордоба и Емили са палави
Мартина е музата на Евтимов
Мартина е музата на Евтимов
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене