Дизайнерът Фипил Плейн показа втория си син на лазурния бряг в Кан (Снимки)

Дизайнерът Филип Плейн представи в инстаграм поредица от снимки с половинката му и втория му син.
Снимки: Инстаграм/philippplein

Дизайнерът Филип Плейн представи в инстаграм поредица от снимки с половинката му и втория му син. Това става пет седмици след раждането на отрочето.

Тримата са показани в хубаво имение на лазурния бряг в Кан.

Бащата е прочут с ексцентричните си възгледи към облеклото. Именно той е дал и такова име на сина си: Рокет Хало Оушън. В превод това означава ракета, ореол, океан.

В първите изображения фонът е красива градина с екзотични растения. На тях Лучия е с бяла ефирна рокля, държи спящата им рожба. Филип е усмихнат, със светлосиня риза с дълъг ръкав и бял панталон. Той я е обгърнал с една ръка, докато с другата придържа малкия Рокет.

Друга част от снимките са в спалня на голямо легло. Към една от публикациите модният корифей си позволи за първи път да разкаже на своите последователи как е срещнал партньорката си.

"СЪВРЕМЕННА ПРИКАЗКА" - На 10 юни 2019 г. срещнах Лучия за първи път в Лондон, а няколко дни по-късно тя ми дойде на гости в Южна Франция и никога повече не се върна в своя дом. Няколко седмици преди да се видим в британската столица, Лучия ми изпрати съобщение в Инстаграм, до онзи момент не си бяхме писали. Тя е най-невероятният човек, когото съм срещал през целия си живот! Нейният характер и личност ме накараха да се влюбя в нея веднага! Тя е единствена по рода си - непринуден и открит човек, който не се интересува от материалните блага.

На 16 май Лусия роди сина ни Рокет - 3900 гр и 52 см здраво момче. Благодарен съм, че те, двамата, са част от живота ми! Изпълнен съм с безкрайна любов както към единия, така и към другия... а също и към първия си син Ромео Принц Плейн, който живее с майка си в Бразилия. Той благословен да има по-малък брат в живота си. Всъщност разликата във възрастта между тях е 9 години, точно толкова, колкото споделяме аз и сестра ми. Фактът, че децата ми са родени на шестнайсето число от месеца, както и аз самият, прави всичко магическо! Благодаря ти, Господи, за даровете, които ми правиш!".

Германецът за първи път представи жената до себе си публично през декември 2019 г., малко преди двамата да се отправят на почивка към Бахамските острови. Тогава избраницата му сподели, че е партньор на пълно работно време.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене