И "Ювентус" отказа Роналдо

Кристиано няма пак да облече екипа на "Юве"

Няма никакъв шанс Кристиано Роналдо да се завърне в някой от бившите си клубове като "Ювентус" и "Реал" (Мадрид). Този уикенд футболните шампионати в Италия и Испания стартират, но португалецът няма да играе в никой от тях.

От "Манчестър Юнайтед" са предложили услугите на мегазвездата на "Юве", където Роналдо игра между 2018 и 2021 година. За това съобщава журналистът Паоло Паганини в Туитър. Торинци обаче са отговорили с категоричен отказ, тъй като вече им е било отправено подобно предложение от агента на играча Жорже Мендеш.

В "Манчестър Юнайтед" са искали да включат Роналдо в сделката по привличането на халфа Адриен Рабио на "Олд Трафорд". Самият Роналдо иска да напусне "червените дяволи" и да отиде в клуб, който участва в Шампионската лига.

Президентът на "Реал" (М) Флорентино Перес също категорично отхвърли възможността да върне Кристиано на "Сантиаго Бернабеу". Португалецът изкара девет успешни години в кралския клуб и на драго сърце би се върнал там, но това няма как повече да се случи. Запитан от фенове на "белите" за такъв сценарий, Перес отговори: "Да привлека Кристиано? Отново? Та той е на 38 години."

Роналдо всъщност все още е на 37 години, като ще празнува рожден ден чак на 5 февруари догодина.

"Реал", който тази седмица триумфира със Суперкупата на Европа, се подсили само с двама нови играчи през това лято. Това са Антонио Рюдигер, пристигнал като свободен агент от "Челси", и Орелиан Чуамени, за когото ще бъдат платени около 100 милиона евро с бонусите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене