Вокалът на Maroon 5 Адам Ливайн: Сбърках, че флиртувах с друга жена

Адам Ливайн и Бехати Принслу КАДЪР: Туитър/@RealArabellaTom

Адам Ливайн проговори след обвиненията, че е изневерил на съпругата си Бехати Принслу и е искал да кръсти детето им на предполагаемата му любовница, съобщава CNN, цитиран от dir.

"В момента се говори много за мен и искам да разясня случая, хвърляйки светлина по темата", написал фронтменът на Maroon 5 в изявление в Инстаграм във вторник.

"Сбърках, че общувах по флиртуващ начин с друга жена освен съпругата ми. Нямам афера, но въпреки това прекрачих границата по време на жалък период от живота си".

На певеца му се наложи да говори по пикантната тема, защото наскоро млада жена на име Съмнър Стро публикува видео в Тик Ток, станало сензация в социалната мрежа, в което казва, че се е срещала с Ливайн в продължение на около година. Освен това тя сподели публично съобщения, твърдейки, че са от него, като кореспонденцията действително изглежда да е водена от неговия потвърден акаунт.

"По това време бях млада и бях наивна, а честно казано, се чувствах използвана", обяснява се Стро.

Според думите ѝ, той даже попитал: "Добре, сериозен въпрос. Имам още едно бебе и ако е момче, наистина искам да го кръстя Съмнър, съгласна ли си?", прочете тя на глас.

Ливайн и супермоделът Бехати са женени от 8 години и очакват третото си дете. Те са родители на Дъсти Роуз, която е на 6 годинки, и Джио Грейс - на 4.

Музикантът казва още, че е осъзнал, че действията му са неуместни и е предприел стъпки да поправи това.

"Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкова наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя", пише той. "Никога повече няма да постъпя така. Поемам пълната отговорност. Ще го преодолеем заедно", казва музикантът.

По-късно Стро публикува друго видео, признавайки, че изпитва угризения. В него обяснява, че е била останала с впечатление, че с брака на звездната двойка било свършено и затова си позволила, каквото си позволила, но когато разбрала, че не е така -"прекратила аферата". Тя се извинила на бременната Бехати. "Съжалявам, аз не съм истински наранената в случая, а Бехати и децата", някак лицемерно подхвърля въпросната персона.

"People" съобщава, позовавайки се на близък до фронтмена на Maroon 5 източник, че той е флиртувал с общо три жени в този период, една от които твърди, че са имали физически контакт, но той отрича. Ливайн бил известен с това, че жадува за женско внимание. Така приятелите му си обясняват закачките му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Деси Бакърджиева не внимава как пресича
Златният век на българското кино - кои са най-гледаните филми?
Джон Малкович на 70 г.: Имах по-голям късмет от всеки друг
Фейсбук затвори златните порти на София към храма (Обзор)

Напишете дума/думи за търсене