Алек и Хилария Болдуин станаха родители на седмото си дете

Алек и  Хилария Болдуин СНИМКА: Инстаграм/hilariabaldwin

64-годишният актьор и 38-годишната собственичка на студио за йога потвърдиха в събота в Инстаграм раждането на момиченцето си - Илария Каталина Ирена Болдуин.

"Тя е тук! Толкова сме развълнувани да ви представим нашата малка сбъдната мечта", написа Хилария Болдуин под видеоклип в Инстаграм, на който се вижда как държи новороденото веднага след раждането.

"И тя, и аз сме щастливи и здрави. Нейните братя и сестри я посрещнаха в нашия дом. Толкова сме щастливи да споделим тази прекрасна новина с вас".

Семейство Болдуин, които са женени от около 10 години, имат още шест общи деца, а Алек Болдуин има и 26-годишна дъщеря от бившата си съпруга Ким Бейсинджър.

През март Алек и Хилария Болдуин щастливо обявиха "огромна изненада: още един Болдуин... ще се появи тази есен". Въпреки че преди това са смятали, че "семейството им е пълно", двойката отпразнува "вълнуващия възход" след "много възходи и падения през последните няколко години".

През октомври 2021 г. операторката на "Rust" Хътчинс, беше смъртоносно простреляна, докато Алек Болдуин репетираше с реквизитен пистолет, който съдържаше боен патрон, на снимачната площадка на филма.

Преди трагедията с "Rust" Хилария Болдуин беше забъркана в свой собствен скандал. Тя беше подложена на обстрел заради това, че се преструваше на наполовина испанка, говореше с променящ се акцент и твърдеше, че е родена в Испания. На фона на проверките през декември 2020 г. Хилария Болдуин призна, че всъщност е родена в Бостън, но е израснала със "семейството си между Масачузетс и Испания", съобщи dir.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Деси Бакърджиева не внимава как пресича
Златният век на българското кино - кои са най-гледаните филми?
Джон Малкович на 70 г.: Имах по-голям късмет от всеки друг
Фейсбук затвори златните порти на София към храма (Обзор)

Напишете дума/думи за търсене