Песен на Графа влезе в чешки сериал

Графа вече има песен и в чешки сериал.

“Моменти” вече се върти в тв и радиоефира под името Mesto

Песента “Моменти” на Влади Ампов-Графа се превърна в хит в Чехия. Двама от най-популярните тамошни изпълнители - Ян Бендинг и Моника Багарова, записаха чешка версия на парчето и тя носи името Mesto (“Град”). Идеята е на продуцентите на телевизионната риалити поредица “Прага - ден и нощ”, които много харесали “Моменти” на Графа, чувайки я в нашата поредица “София - ден и нощ”. Затова потърсили съдействие от продуцента Краси Ванков. Освен че е изпълнител на българския сингъл, Графа е автор на музиката и аранжимента, а с Илия Григоров са написали текста.

“Обадиха ми се в началото на лятото и с Илия веднага се съгласихме да се направи чешка версия. Взеха музиката и адаптираха текста на песента. У нас много мои песни стават заглавни за сериали. И сега се радвам, че това се случва и в друга държава, приемам го като признание. Всъщност първоначално идеята беше песента да бъде само в началото на всеки епизод от поредицата. Но двамата изпълнители са много популярни в Чехия и я пуснаха като сингъл”, разказва Графа.

Освен “Моменти”, която звучеше в “София - ден и нощ”, и други големи хитове на българската звезда стават част от популярни сериали. “Слънце в очите ти” е от “Морска сол”, “Квартални джентълмени” - в комедийната поредица “Полицаите от края на града”, и сега в “Мен не ме мислете” звучи “Утре отново”.

Графа вече има песен и в чешки сериал.

СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО

Ян Бендинг и Моника Багарова записаха чешка версия на “Моменти”.
СНИМКА: Стопкадър от видеото към песента
Ян Бендинг и Моника Багарова записаха чешка версия на “Моменти”. СНИМКА: Стопкадър от видеото към песента
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене