Подкаст: След автоимунно заболяване поп певицата Тони отново е на сцената

Тони и Анатолий Попов в студиото на “24 часа”
СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Тони е един от знаковите гласове на българската поп музика. През лятото на 2000 г. дебютира на музикалната сцена с песента “Всичко било е насън”, която веднага става хит и съответно печели наградата на БГ Радио за дебют. Днес след тежко автоимунно заболяване тя отново се завръща активно на сцената.  “Беше много тежко и много трудно. Това цялото нещо ме извади извън музиката. В една малка държава като България, когато се оттеглиш за дълго време от сцената, много бързо навлизат други млади артисти. Когато колелото е спряло да се върти, ти трябва отначало да го завъртиш. Все още ми е трудно, въпреки че хората ме разпознават и знаят песните ми”, разказва певицата в подкаста “24 часа от живота”.

Това, че е артист, до някаква степен ѝ е попречило да създаде семейството, за което мечтае, и признава, че цената, която е платила, за да бъде Тони, е доста висока. “Много хора се дразнят, че съм земен човек, но на мен не ми пука. Те очакват от мен да съм звездата, да се правя на примадона и да летя във въздуха. Никога не съм била и няма да бъда”, категорична е тя.

Компромисите в личния ѝ живот не липсват. Само и само за да угоди на някакви хора, с които я сблъсква животът, тя се пречупва и го отчита като грешка. Що се отнася до музиката, компромиси там не прави.

За мечтите с днешна дата, как за една нощ се превръща в звезда, колко щура е била като малка, какво е посланието в новата ѝ песен “Ела и ме спаси” и още истории от Тони слушайте в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни намерите като “24 часа podcast”.

  • Ключови думи:
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене