Иванка Тръмп се наслаждава на живота си в Египет, загърбила политиката

Иванка Тръмп
СНИМКА: instagram/ivankatrump

Казват, че ако човек иска да промени драстично живота си, обръщайки нова страница в него, то той трябва да действа бързо, преди да се разколебае, губейки нужната увереност да го стори. По всичко изглежда, че на същото мнение е и Иванка Тръмп, която преди седем дни обяви, че се отказва от политическата си кариера, за да се фокусира върху семейството си, а днес вече доказва, че думите ѝ не са лишени от съдържание, както вероятно би се очаквало от някой, изявявал се достатъчно дълго в нейното поприще.

Както сама се зарече, най-голямата дъщеря на бившия президент на Америка действително се дистанцира от своя баща, отказвайки да има нещо общо с третата му кандидатура за Белия дом, превърнала се в една от най-коментираните теми зад океана през последните няколко дни. И така, вместо в момента да участва активно в подготовката на неговата кампания, опитваща се да му осигури втори мандат като държавен глава на Съединените щати, тя предпочете да се отдаде на слънчева почивка с хората, заемащи специално място в нейното сърце. В желанието си да избяга колкото се може по-надалеч от амбициите на своя родител, блондинката се озова в Африка, където личи, че се чувства повече от прекрасно.

"Един ден край пирамидите!", написа някогашният старши съветник в Инстаграм, публикувайки галерия от осем снимки, които показват избрани мигове от вълнуващото ѝ пътешествие, белязало първото ѝ посещение на древната дестинация. "Чувството да изследвам красотата на Египет заедно с близките си е наистина специално", допълни тя.

От кадрите става ясно, че петимата са стигнали до прочутите гробници в Гиза на гърба на камили, които са яздили през пустинята. За разходката до забележителностите, попаднали в списъка със седемте чудеса на Античния свят, пред които всъщност са направени повечето изображения, наследницата на бизнес магната е заложила на винтидж рокля в бяло, отличаваща се с интересна кройка. Тънките презрамки на тоалета с V-образно деколте, под което започва редица от копчета, спускащи се по цялата му дължина, създават оптичната илюзия, че дългите му ръкави принадлежат на друга дреха, която сякаш е облякла върху него, макар реално това да не е така. Допълвайки визията си, тя е заложила спортни обувки, които са напълно подходящи за обиколката под жаркото слънце, от чиито лъчи я предпазва шапката с широка периферия.

Нейният съпруг Джаред Къшнър се е спрял на облекло от 3/4 бежови панталони и бяла тениска, с каквито всъщност са и двамата им синове - деветгодишния Джоузеф и шестгодишния Теодор, докато единадесетгодишната им дъщеря им, която очевидно запечатва почивката им с висящия на врата ѝ фотоапарат, носи светлосин ансамбъл от блуза с ефирни къси ръкави, кореспондиращи със свободните крачоли на панталона ѝ.

Създавайки незабравими спомени, на следващия ден те се разходиха с корабче по водите на река Нил, отвело ги до Луксор, често наричан "най-големият музей под открито небе" заради множеството останки от древността, които могат да бъдат видени на територията му.

Миналата седмица Иванка не присъства на речта на своя баща, състояла се в имението му Мар-а-Лаго във Флорида, с която той обяви, че отново ще се кандидатира за президент. Тогава тя сподели, че има други приоритети и те не са свързани с политиката.

"Много обичам баща си. Този път избирам да дам приоритет на малките си деца и личния живот, който създаваме като семейство. Не смятам да се занимавам с политика", категорична бе тя. "Макар винаги да обичам баща си и да го подкрепям, оттук нататък ще го правя извън политическата сцена. Благодарна съм, че имах честта да служа на американския народ и винаги ще се гордия с многото административни постижения на кабинета", завърши щерката на Тръмп.

Наскоро източник на вестник "New York Post" каза, че внезапната смърт на майката на Иванка, издъхнала ненадейно през този юли, е допринесла за решението ѝ да се загърби от политиката, съобщи dir.bg.

"Мисля, че загубата на родител определено води до истинско пробуждане", сподели той. "За нея това подчерта колко мимолетно е времето."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене