Прея се сгоди за музикант в Париж

Прея показа годежния пръстен
Снимка: инстаграм на певицата

Поппевицата Прея и колегата й - Евден Димитров се сгодиха в Париж, стана ясно от снимки в нета, които пуснаха двамата на профилите си.
"Това пътуване беше подарък от него за рождения ми ден и ме направи много щастлива. Сам е организирал абсолютно всичко. Изкарахме си много романтично, бяхме на велик концерт и си починахме, от което се нуждаехме много. Самото предложение за годежа и пръстена, дойде след като кацнахме в България. Прибрахме се, беше ни супер готино, не си представях друг начин, по който можеше да получа пръстен. Поне час след предложението не спрях да плача от щастие, а все още и той, и аз сме като омагьосани от случилото се и всичко, което предстои", сподели Прея.
Цялата случка е колкото романтична, толкова и забавна, тъй като ангажираността на двамата дълго време не позволява да съобщят на приятелите и обкръжението си добрата новина. "Още не сме определили датата за сватбата", с усмивка сподели Прея.
С любимият й - двемутровия бас китарист и бивш баскетболист връзката започнала в звукозаписно студио, където и двамата са имали служебни ангажименти. Евден Димитров, най-верояно има турски корени, тъй като името, което носи е турско и означава "домашен". Името му е семейна традиция - така са се казвали неговия пра-пра дядо и дядо. Двойката работи съвместно, а Ечи, както му казват на галено, акомпанира с китарата или на пулта на нейни участия.
Освен това двуметровия младеж свири в две банди Dayo и Funky Miracle, с които пуска албуми и имат участия на концерти.
Близките им одобряват връзката им и се радват, че двамата се разбират чудесно. От известно време пухкавата певица свали 15 кг, като през цялото време до нея плътно стои бившият спортист. Евден й помага в диетата, като не хапва от любимите й неща, за да не я дразни.
Младият басист е от Монтана, завършил е магистратурата си в НМА "Проф. Панчо Владигеров".
За Евден Прея е като "сбъдната молитва", по думите му, а той самия отговаря на най-важните изисквания - тези на бабата на Прея. Певицата и част от "Гласът на България" по Би Ти Ви винаги е мечтала за висо мъж. Споделя, че като била малка вървяла доста висока, но в един момент спряла да расте. Баба й се шегувала с нея, че ако стане много висока, няма да може да си намери мъж.
Бащата на Евден е треньор по баскетбол, а майка му е журналистка. Той е талантлив джазмен по душа, изоставил спорта заради баскитарата, в която се влюбва малко по-късно и осъзнато. Точно както в Прея.
И за двамата връзката им не е любов от пръв поглед. По-скоро започнала от приятелство. Прея е първата, която е разкрила емоциите си, преди Ечи.
Всичко се случва малко след полунощ, на един Хелоуин, в който тя е маскирана като черна Круела Девил с кадифени ръкавици, които Ечи харесва много, а той - като себе си. Тя поставя въпроса ребром. Той отвръща на удара.
"Обичаме се, това в момента е най-важното и смятаме да запазим любовта си", твърди Евден, който грее най-силно, когато е до любимата си Прея.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене