Джулиана Гани разкри първата буква от името на втория си син

Бебешкото парти за втория син на Джулиана Гани
КАДЪР: instagram/djuliana_gani

Казват, че традициите съществуват, за да бъдат спазвани, а поредното доказателство за правотата на това твърдение дойде от страна на Джулиана Гани, която преди ден организира бебешко парти по случай предстоящото раждане на втория ѝ син. По време на празненството Джулиана разкри първата буква от името на бебето.

 Празненството, вдъхновено от американския обичай, познат като Baby Shower, се състоя в сладкарница, намираща се в родния ѝ град Пловдив, но в един малко по-различен, побългарен вариант, тъй като сред гостите не бяха единствено представителки на нежния пол, както всъщност повелява задокеанския ритуал.

Интересна подробност е, че в неговите рамки носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 година разкри на присъстващите първата буква от името, което първородният ѝ наследник Давид, чийто баща е Илиян Найденов, е измислил за неговото по-малко братче.

Тя бе изписана на тортата, до която близките на блондинката си правеха снимки за спомен, пристигайки на специалното събитие. От кадрите, които някогашната участничка от "VIP Brother" впоследствие публикува в своя личен Инстаграм профил, се вижда, че в основата на триетажния десерт, точно до една от захарните фигурки във формата на слончета, които са част от богатата му декорация, стои голямо "К".

Опитвайки се да улесни в предположенията своите над половин милион последователи в платформата, тя им предостави три варианта, за които могат да гласуват в коментарите под поста ѝ, само че те съвсем не се ограничиха до тях. Така до опциите Калоян, Крис и Константин, които тя изброи, се появиха догадки за Красимир, Камен, Калин, Кубрат, Крум и т.н., включително и популярната съкратена версия на Николай, а именно Кольо, която незнайно как попадна в списъка с вероятности.

Иначе за самото тържество Джулиана бе избрала да облече интересен тоалет, изглеждащ така, сякаш е излязъл от гардероба на героинята Круела де Вил, появила се за първи път през 1956 г. в романа "101 далматинци" на британската писателка Доуди Смит, преди компания "Walt Disney" да ѝ вдъхне живот на големия екран пет години по-късно. В оригиналната анимация по детския роман, а и в последвалите игрални филми по него, Круела почти винаги е с дрехи, които са наполовина черни, наполовина бели, какъвто е дизайна и дългото сако, което Гани е сложила, само че в кафяво и бежово. Под него тя е сложила рокля до средата на бедата, а визията си е допълнила с ботуши над коляното.

И макар някои родни медии да писаха, че решението на блондинката да разкрие само първата буква от името на бъдещото си отроче е новаторски подход, истината е, че тя стори абсолютно същото преди почти три години, когато стана майка за първи път. Още повече, че тогава тя отново я изписа на торта с единствената разлика, че по онова време сладкото изкушение бе украсено с преспапие със спящо новородено дете, върху което имаше захарни рози и щъркел.

Щастливата вест, че очаква дете от новия си партньор Теодор Гецов, който работи като полицай във Велико Търново, Джулиана сподели през септември тази година. Кратко след това, гостувайки в "Шоуто на Николаос Цитиридис", тя сподели, че е заченала по време на почивката им в Египет. Пред водещият тя и любимият ѝ категорично заявиха, че бебето е планирано. Те също така разказаха, че са се влюбили от пръв поглед, въпреки че в онзи период, когато са застанали очи в очи, Теодор е бил в дългогодишна връзка, която не след дълго решил да прекрати, за да бъде с Гани, съобщи dir.bg.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене