Вижте безименното дете на Кайли Дженър и Травис Скот

Кайли Дженър и синът й КАДЪР: Инстаграм/kyliejenner

Кайли Дженър ни позволява да надникнем в живота ѝ с нейното бебе момченце.

В понеделник 25-годишната гримьорка сподели серия снимки с 9-месечния си син и с 4-годишната си дъщеря Сторми, чийто баща е Травис Скот. 

КАДЪР: Инстаграм/kyliejenner
КАДЪР: Инстаграм/kyliejenner

На умилителните снимки се вижда малкият ѝ син, чието име Дженър и Скот все още не са споделили.

Кайли продължава да крие лицето на сина си пред камерите, но по-наблюдателните могат да забележат от снимките, че момченцето има очарователна къдрава коса. 

КАДЪР: Инстаграм/kyliejenner
КАДЪР: Инстаграм/kyliejenner

"Най-важните моменти", написа тя под публикацията си в инстаграм.

Новите снимки на сина на Дженър се появяват по-малко от седмица, след като тя потвърди, че името му "все още е Улф" по време на финала на сезон 2 на The Kardashians.

Месец след като Кайли Дженър и Травис Скот посрещнаха момченцето си, основателката на Kylie Cosmetics сподели в инстаграма си, че синът ѝ вече няма да носи името Улф.

"Тази година беше много трансформираща за мен", каза Дженър по време на изповед в епизода на Kardashians миналата седмица. "Има толкова много невероятни неща, за които съм наистина развълнувана. Да прекарам време с децата си и наистина да се потопя в работата си."

"Името на бебето ми все още е Улф, ще ви съобщя, когато го променя. Може би ще ви кажа в трети сезон на The Kardashians", добави тя, намигайки към камерата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене