Мирослав Боршош: Очакваме творбите на деца в конкурса „Ще ти разкажа приказка"

МИРОСЛАВ БОРШОШ

Столична община ще приема авторски творби на деца в конкурса "Ще ти разкажа приказка" до края на февруари.

„Очакваме талантливите и вдъхновени деца отново да участват със свои авторски приказки в конкурса „Ще ти разкажа приказка“. Литературното ни съревнование разкри таланта за писане на стотици деца. Оригинални, забавни и поучителни истории пристигат във всяко издание от цялата страна и дори от живеещи извън границите на родината ни българчета.” Това обясни заместник-кметът на София Мирослав Боршош в началото на дванадесетото издание на Националния детски конкурс за авторска приказка „Ще ти разкажа приказка“.

Той е на свободна тема и в него могат да участват деца в две възрастови категории: 9-12 години и 13-15 години. Творби се приемат до 24.00 ч. на 28 февруари 2023 г. на e-mail: kalendar.kultura.so@gmail.com. Столична община издава илюстрован сборник с отличените детски приказки, лаптопи, таблети и книги получават победителите в двете възрастови групи.

Подробна информация за условията на конкурса е публикувана на страницата за култура „Арт София“/ https://artsofia.bg/bg, в раздел „Арт конкурси“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ивайла Бакалова е прелестна и в топ форма 2 месеца след раждането
Ирина Тенчева спря алкохола
Последният майстор-стъклар в Белослав: От 4 г. никой дори не е опитвал да усвои занаята (Снимки)
Актрисата Дженифър Гарнър с нова любов
Брайън Адамс отказва да присъства на наградите „Грами“
"

Напишете дума/думи за търсене