Мъри очаква дежа вю в Разград

"Лудогорец" спечели последния сблъсък за Суперкупата
Снимки: lap.bg

"Сини" срещу "зелени" за първенство и за купа

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов очаква да види представянето на възпитаниците си срещу "Лудогорец" на нивото, което те показаха предния сезон. Признанието направи самият Мъри в навечерието на двата мача в Разград.

От 15,00 ч днес "орлите" посрещат "сините" в отложен мач от шестия кръг на Първа лига, а четири дни по-късно, отново на "Хювефарма Арена", двата тима ще спорят 1/8-финал ва Купата на България.

Важността на двубоите за съперниците е ясна, но и двамата треньори не просто запазват добрия тон, ами и засипват съперника с добри думи.

Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

"Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в последните мачове с "Лудогорец", да покажем най-доброто, което можем - казва Стоилов. - Изправяме се срещу един добре обигран отбор, хегемон в българския футбол. Важен момент е играчите да покажат амбиции срещу най-добре играещия отбор в шампионата. Така всеки може да защити мястото си в "Левски". Очаквам един горд "Левски" с максимално себераздаване.

"Синият" наставник не скри и че има кадрови проблеми за този сблъсък.

"Продължават проблемите на контузения Петрис, от 1-2 дни имаме проблеми и с Ноа. Николай Михайлов също има проблеми и няма да може да пази за купата, ще решаваме допълнително кой от младите ще играе. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов вече тренира с останалите", признава Мъри.

Колегата му в "Лудогорец" Анте Шимунджа не вярва, че може да се получи повторение от мачовете миналия сезон.

Анте Шимунджа
Анте Шимунджа

"Това си беше за миналия сезон - коментира Шимунджа. - Винаги казвам на играчите, че това, което се е случило вчера, е история. Имаме огромна мотивация, защото ще играем срещу един от най-големите клубове в България. Искаме да бъдем на най-високото ниво. Това, което видях на тренировките - мотивацията и енергията, която показват футболистите, е на много високо ниво."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене