Крал Чарлз III отдава къща за гости под наем в Румъния

Крал Чарлз III СНИМКА: Инстаграм/theroyalfamily
Verifi

Крал Чарлз III притежава къща за гости в Румъния, която отдава под наем само за 105 паунда на вечер. Къщата се намира в Трансилвания, близо до село Вискри и е част от реставрирани вили, намиращи се в долината Залан. 

Стаите за гости са украсени с антики, занаятчийски пособия и бродирани текстилни изделия, които остават верни на своите трансилвански корени .Във вилите няма Wi-Fi, радио или телевизия, но има библиотека и възможност да разгледаш провинцията с колело или пеша. На гостите се предлага едно занимание на ден, от разходки сред природата и езда с кон и каруца до посещение на местни занаятчии.

През летните месеци може да се насладите на открит басейн, а покрай Коледа има организирани разходки със шейни и греяно вино. Предлагат се също местни специалитети и ракия, пише bTV. 

От известно време Румъния е сочена като гореща ваканционна дестинация. Типичният бавен селски начин на живот осигурява все по-голяма противоотрова на забързания съвременен живот. Фермерите все още се придвижват с коне и каруци, а приказните древни села се отличават със своите укрепени саксонски църкви, пише сайтът House and Garden.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене