Диана Димитрова: Лицето ме удари в стената, изрита ме с цялата си мъжка сила

Преди една седмица актрисата показа снимки на синините си.

Актрисата е наела за адвокат бившия правосъден министър Антон Станков

Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера защо лицето ме заплаши. Каза "ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Направих грешката да не си слушам интуицията". Това разказа актрисата Диана Димитрова в интервю по Би Ти Ви в предаването "120 минути"

Мъжът, който я пребил, се обадил вечерта, крещейки в истерия. "Думите са лоши, бяха свързани с произхода ми, защото аз съм село. Каза "Ще пребия само и само се появи", каза Димитрова. В рамките на 2  минути, последвайки лицето от стаята в гардеробната, той мина покрай мен, удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, не можех да повярвам, че това е  човекът, който аз познавам, уважавам", каза още Диана. "Той ме изрита с цялата си мъжка сила в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето, блъсна вратата, псувайки ме". "След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние. Беше обявена обеда почивка. В рамките на тези минути аз бях права здрава и заснех сцена, след това не изглеждах особено добре", разказва тя.

"Не сме имали напрежение в отношенията преди това, бяхме в близки отношения, мислех че познавам този човек", каза актрисата. 

Преди точно една седмица актрисата сподели снимки във фейсбук профила си, на които се виждат синини по ръката и лицето й. 

"5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този... човек да ме ''докосне'' по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми", написа актрисата. 

Диана Димитрова
СНИМКА: facebook/Diana Dimitrova
Диана Димитрова СНИМКА: facebook/Diana Dimitrova

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене