Брад Пит се разделил с Емили Ратайковски, защото се различавали интелектуално

Брад Пит 
Снимка: Инстаграм/bradpittoffcial

Брад Пит се разделил с Емили Ратайковски след краткия им романс, защото не си съвпадали интелектуално и тя била твърде "зависима от социалните медии", за да си позволи да му бъде гадже за по-дълъг период.

Звездата от "Убийствен влак" не могъл да задълбочи чувствата си към модела на "Victoria Secret", така както сега с жената, която до него - Инес де Рамон, издал вътрешен човек пред "Radar Online".

Източникът каза, че разликата във възрастта също е изиграла жизненоважна роля за раздялата на Пит с Ратайковски, въпреки че Рамон е на същата възраст като модела, но тя е "на една и съща вълна интелектуално" с него.

"Емили беше твърде зависима от социалните медии, за да става за нещо друго освен краткосрочен романс". Трябва да има ниво на дискретност, за да може Брад да се чувства комфортно, а в този случай не се получи", твърди източникът.

Що се отнася до аферата на Пит с Рамон, запознати казват: "Тя е в наясно и в тон с всички емоции, през които актьорите трябва да преминат за роля, което създава комфорт у Брад и желание да бъде с нея - защото няма нужда да се обяснява". Вероятно защото е била омъжена за актьор, предаде dir.bg.

"Тя е умна, забавна, жизнена и добър събеседник", добави източникът. "Няма абсолютно нищо претенциозно в нея. Тя също така е и земна, и елегантна".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ивайла Бакалова е прелестна и в топ форма 2 месеца след раждането
Ирина Тенчева спря алкохола
Последният майстор-стъклар в Белослав: От 4 г. никой дори не е опитвал да усвои занаята (Снимки)
Актрисата Дженифър Гарнър с нова любов
Брайън Адамс отказва да присъства на наградите „Грами“
"

Напишете дума/думи за търсене