Крис Хемсуърт одъртява с 50 години

Хората искат да изглеждат по-млади, а ето ме мен стар, посивял и сбръчкан, с почти 50 г. по-възрастен, отколкото сте свикнали да ме виждате. С тези думи Крис Хемсуърт се показва пред света като 85-годишен старец. Актьорът използва изкуствен интелект, за да види как ще изглежда като дядо. И всъщност е доста доволен от резултата, споделяйки го със своите 56 милиона последователи в инстаграм.

Актьорът, който в действителност е на 39 г., е толкова развълнуван от хубавия си външен вид, че решава да види и съпругата си Елза Патаки как би изглеждала след половин век. Оказва се, че и тя не е баба за изпускане. Затова не я пощадява от хорските очи и пуска нейна снимка като баба да могат и другите да й се радват. Коментарите са предимно позитивни, пожелавайки им двамата да са все така заедно до старини.
Хемсуърт не пропуска да състари и любимия си екшънгерой, в чийто образ се превъплъщава в поредица филми – бога на чука Тор. На снимките се вижда, че при Тор процесът на стареене се отразява малко по-зле, но все така изглежда във форма.

Крис Хемсуърт се показва като дядо
Крис Хемсуърт се показва като дядо
Крис показа и жена си Елза Патаки как ще изглежда като баба
Крис показа и жена си Елза Патаки как ще изглежда като баба
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене