Крис Хемсуърт одъртява с 50 години

Хората искат да изглеждат по-млади, а ето ме мен стар, посивял и сбръчкан, с почти 50 г. по-възрастен, отколкото сте свикнали да ме виждате. С тези думи Крис Хемсуърт се показва пред света като 85-годишен старец. Актьорът използва изкуствен интелект, за да види как ще изглежда като дядо. И всъщност е доста доволен от резултата, споделяйки го със своите 56 милиона последователи в инстаграм.

Актьорът, който в действителност е на 39 г., е толкова развълнуван от хубавия си външен вид, че решава да види и съпругата си Елза Патаки как би изглеждала след половин век. Оказва се, че и тя не е баба за изпускане. Затова не я пощадява от хорските очи и пуска нейна снимка като баба да могат и другите да й се радват. Коментарите са предимно позитивни, пожелавайки им двамата да са все така заедно до старини.
Хемсуърт не пропуска да състари и любимия си екшънгерой, в чийто образ се превъплъщава в поредица филми – бога на чука Тор. На снимките се вижда, че при Тор процесът на стареене се отразява малко по-зле, но все така изглежда във форма.

Крис Хемсуърт се показва като дядо
Крис Хемсуърт се показва като дядо
Крис показа и жена си Елза Патаки как ще изглежда като баба
Крис показа и жена си Елза Патаки как ще изглежда като баба
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене