“Един за друг” ли са, доказват Краси Радков и жена му, докато партнират на водещия Емо Чолаков

Емо Чолаков, Станислава Ганчева и Краси Радков (от ляво на дясно)

Предаването тръгва от 15 февруари в ефира на Нова тв

Актьорът Краси Радков и съпругата му - журналистката Станислава Ганчева, ще участват в четвъртия сезон на предаването “Един за друг”.

Освен като участници в самите предизвикателства, те ще бъдат и ководещи на Емо Чолаков, който отново ще води предаването.

И други популярни личности за широката аудитория като инфлуенсъри ще влязат в риалити формата. Той проверява доколко двойките се познават и колко здрави са взаимоотношенията им, след като са подлагани на различни предизвикателства.

Две двойки си разделиха наградата от риалитито в първите два сезона, а миналата година само една двойка - Симона и Борислав.

Предаването ще се излъчва от 15 февруари в 21 ч в ефира на Нова тв.

Краси Радков, който е добре познат с комедийните си скечове от “Шоуто на Слави” и който води предаването “Вечерта на северозапада” по 7/8 тв заедно с Борис Солтарийски и Георги Милчев-Годжи, от няколко години често се появява и в ефира на Нова тв.

Само преди две години водеше “Маскираният певец” заедно с Герасим Георгиев - Геро, след това Радков стана и победител в юбилейния 10-и сезон на формата “Като две капки вода”, отново излъчван по Нова тв. Тогава наградата, която получи - кола, дари на детска педиатрия в София.

А тази година, освен че ще участва във формата “Един за друг”, той ще стане част и от благотворителния сезон на “Като две капки вода”, който ще се излъчи на 12, 13 и 14 февруари отново по Нова тв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
"

Напишете дума/думи за търсене