(Видео) Иронизират Слави и ИТН с кавър на "Едно ферари с цвят червен"

Певицата ПолиTikTok - Tина, изпя нова сатирична версия на песента на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд "Едно ферари с цвят червен", информира "24 часа".

Кавърът е сатирична версия на оригиналната песен и осмива ПП "Има такъв народ".

Слави Трифонов и екипът му неведнъж са правили музика, осмиваща български политици. Припомняме, че сценаристите на шоумена съвсем наскоро пуснаха песен, посветена на Лена Бориславова, в която тя е наречена “уморена кака Лена, гладна хиена”. Сценаристите му обявиха пошлата песен за авто-биография на бившата говорителка на Кирил Петков, но и отрекоха авторство.

Песента предизвика обществено недоволство и взриви социалните мрежи. Слави се защити по странен начин. Като припомни запис от миналото лято, на който се твърди, че се виждат Бориславова и Кирил Петков пред частна квартира. И коментира общественото недоволство към песента така "Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми. Разбирам, че това е морален казус. Но за радост, в България няма Морална полиция, както в Иран".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене