Тина и Станимир от "Един за друг" ще стават родители

Тина и Станимир от "Един за друг" съобщиха, че очакват първото си дете

Финалистите от семейното шоу "Един за друг" Тина и Станимир ще стават родители. Щастливата новина споделиха самите те по-рано днес в профилите си в инстаграм.

Това ще е първото дете на младото семейство, което през 2022 г. вдигна мечтаната си сватба. Двамата станаха известни след участието си в предаването за двойки "Един за друг" по Нова телевизия през 2021 г. Тогава Тина и Миро успяха да стигнат до финал, но останаха втори след Тяна и Иво, които обаче обявиха, че искат да си поделят наградата си с подгласниците си, за да могат те да си купят къща във Великобритания, където те живеят.

"Не съм мислила, че мога едновременно да изпитвам щастие, страх, вълнение, несигурност, и куп въпроси които минават през главата ми денонощно. Мислих си, че никога няма да се почуствам готова за такава крачка и всички около нас ни го повтаряха, но всъщност го почуствахме и то заедно.
Може би най-доброто време е точно когато го почустваш а не когато обществото е наложило, че трябва", написа бъдещата майка. Тя и съпругът ѝ очакват детето си през септември.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене