Момчето, което подлуди Tik-Tok, идва в София

Едно момче на 22 г. буквално се превърна в интернет сензация за часове

Всъщност той не е обикновен тийнейджър, а една от най-актуалните звезди на Северна Македония – PAJAK. Рапърът буквално доминира в големите музикални платформи на Балканите с песента си „Bella“ и всичко, до което се докосне, се превръща в хит.

В пика на своята популярност PAJAK идва в София за своя първи концерт. Той ще излезе на сцената на Bedroom Premium Club на 30 март малко след полунощ, а новината за изявата му побърка социалните мрежи и родните звезди. Някои от най-популярните български певици вече са заявили интерес да се срещнат лично с PAJAK, с надеждата да станат следващата му дуетна половинка.

Но всъщност кой е PAJAK ?

Роден в Охрид, той открива любовта си към музиката, когато е още на 6 годишна възраст. Причината е само една и това е неговият баща, който е рок китарист. Християн Настески, както е истинското му име, признава, че толкова дълго време е прекарвал в опити да се научи да свири на китара, че най-накрая успява. Така той открива и един друг талант, а именно да композира и пише текстове. Въпреки страстта си към музиката, той се записва да учи информатика в университет и днес успешно се справя и с двете свои „амплоа“.

Линк към песента Bella:

https://www.youtube.com/watch?v=VgvupSwpjUY

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене