Синоптичката Лора Георгиева стана секси голфърка

Лора Георгиева е по-секси отвсякога

Синоптичката на Нова тв Лора Георгиева показа кадри от поредната си тузарска почивка. Тя хвана стик за голф и се опита да покаже майсторство в този спорт, но сама признава, че не се е справила особено добре. 

Хубавицата е с прилепнало по тялото й жълто спортно екипче, което разгорещи мъжката част от аудиторията. На друг фотос Лора показва изумително тяло по бански от яхта. Ваканцията на Георгиева вече приключи и тя отново е на ефир, за да чете синоптичната прогноза. 

За 34-годишната красавица се знае, че си пада по заможни господа, след два провалени брака. Според публикации дългокраката брюнетка в момента е заедно с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната – "Пулс". 

Тя дори го е запознала и с 9-годишната си дъщеря Мишел. Момичето е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков – варненският милионер, който бе брутално разстрелян на столичния булевард "България" през 2014 г. Тoй бe убит c двa куршумa прeд oбщия им дoм c Лoрa.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене