Жената, която дава съвети как да запазите мъжа до себе си, с втори развод (Обзор)

Наталия Кобилкина и Такис често пътуваха до екзотични дестинации.

 Наталия Кобилкина се раздели със съпруга си Такис след 9 години съвместен живот

Жената, която дава съвети как дамите да запазят мъжете до себе си - Наталия Кобилкина, се разведе за втори път. Сексоложката и гъркът Такис Дретакис се разделят след 9 г. съвместен живот. Това разкри самата рускиня в социалната мрежа. По думите ѝ разводът не е заради трети човек.

Кобилкина, която е на 39 г., се омъжи за любимия си Такис на 11 юни 2017 г. в Гърция. Двойката се венча на остров Скиатос в компанията на роднини и приятели. Бизнесменът и най-известната сексоложка у нас се сгодиха на 23 ноември 2016 г. Навръх рождения ден на Кобилкина гъркът падна на коляно и поиска ръката на своята любима на екзотичните плажове на Малдивите.

Преди 4 г. пък Наталия дари бизнесмена от Гърция със син - Филип.

“Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно. Нашата мисия един към друг като съпрузи приключи. Въпреки това продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син. Разводът ни вече е факт.

Запазваме уважението помежду си и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои”, обяви в четвъртък вечерта изненадващо Кобилкина, за която всички смятаха, че бракът ѝ е суперздрав и нищо не може да разбие семейната ѝ идилия.

Сексоложката и Такис от години живеят в Лондон, Англия. Те заминаха за британската столица малко след като светът бе завладян от пандемията от коронавирус. Там Кобилкина предизвиква истински фурор, като дори изгря на корицата на едно от най-популярните британски списания.

“Детето няма да усети липсата ни. Ще се постараем заради него всичко да е както трябва”, обещава си Наталия.

Това е втори развод

за Кобилкина

Въпреки че учи куп жени (за което прибира огромни суми) как да запазят брака си, явно на Наталия не ѝ върви в любовта. Според информациите Кобилкина искала по 6 бона за свой семинар, в който учи как нежният пол да съхрани по-дълго брака си.

“Жени, дръжте се като разгонени мечки в планината с мъжете си”, е едно от най-колоритните изказвания на Кобилкина по време на въпросните курсове.

През 2015 г. тя и бившият ѝ съпруг Делчо се разделиха. Двамата прекратиха взаимоотношенията си след 11-годишна връзка.

“Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че сме се срещнали.

Така беше

и с Делчо,

първия

ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам - психологията. Много се обичахме, но дълго време живеехме като брат и сестра, а не като съпрузи. Химията ни изчезна. И след като изчистихме “боклуците” от живота си, той тръгна в посока “здравословно хранене”, аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо”, коментира Кобилкина преди няколко години.

Руската сексоложка стана популярна в България благодарение на Слави Трифонов. Преди повече от 10 г. тя бе поканена в предаването на шоумена и имаше собствена рубрика.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене