Благо без гадже на наградите на БГ Радио

Благо не спира да си показва новите зъби

Искрящо зелен и самотен 

Обявиха Лили Иванова за най-добрата изпълнителка на всички времена

Благой Георгиев цъфна на наградите на БГ Радио без гадже, забеляза "България Днес". Джизъса, който наскоро грабна чека на победител от "Сървайвър", отскочи до Пловдив, за да гледа церемонията.

Бившият футболист се появи с искрящо зелен костюм. Той зае един от първите редове на зала "Колодрума" и остана до края на спектакъла. Компанията му прави актьорът Иво Аръков, които наскоро стана баща. Двамата шоумени дори се снимаха пред входа на залата.

В последно време упорито се тиражира, че Благой бързо е заменил бившата си вече съпруга Поли с друга знойна красавица. Спрягани за нови любовници на Джизъса не са една или две, но истината е, че той няма приятелка към момента. Именно поради тази причина той се появява сам в Града под тепетата, където видя и чу как Лили Иванова бе провъзгласена за певицата №1 на всички времена.

Лили се качи на сцената на наградите на Бг Радио след 10 г. пауза
Лили се качи на сцената на наградите на Бг Радио след 10 г. пауза

Примата на родната естрада бе отличена за цялостния си принос. Лили се завърна на сцената на годишните музикални награди на БГ Радио след 10 години пауза.

За пръв път няма обидени след раздаването на статуетките. В последните няколко години я Гери-Никол, я друга изпълнителка се чувстваше недооценена, след като не е получила приз.

Този път победителите бяха очаквани. Напълно заслужено нашумялата група "Молец" си тръгна с цели 3 отличия - "БГ дебют", "БГ текст" и "БГ видеоклип". Обичайно със статуетки си тръгнаха Миро и Любо Киров.

Отличието за "БГ песен" отиде за дуета на Миро и Алма. Любо Киров спечели категорията "БГ албум" за "Целуни ме". Двойката взе и наградата "БГ комбинация".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дъщерята на Зуека срещна любовта по време на нощни снимки
Три месеца след като стана баща, ерген ли е отново Ал Пачино?
Катя Костова: Изминахме хиляди километри с Татяна Лолова, “Дуенде” стана запазена марка на сцената ни

Напишете дума/думи за търсене