Брад Пит с нови обвинения: Джоли продаде 50% от семейните лозя на руски олигарх

Брад Пит и Анджелина Джоли
Кадър: .youtube

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина Джоли. Неговите адвокати съобщиха, че актрисата е продала тайно 50% от семейните им лозя във Франция. Това е станало по време на техния спор за попечителството над децата през 2021 г.

По данни на Daily Mail, бившият на звездата бил като заслепен, когато научил, че тя го е прецакала, продавайки своя дял на руски олигарх срещу крупна сума.

Според защитата на актьора, чрез действията си Джоли се е облагодетелствала финансово. Но нейните действия са "незаконни и сериозно и умишлено са навредили на Пит".

Британското издание съобщава, че бившите съпрузи имали договор. Според него нито един от двамата не можел да продава дяла си от бизнеса с лозята, без да поиска разрешението на другия. Той възлиза на стойност от 160 милиона долара.

Предполага се, че когато Пит обявил че има нови бизнес партньори, Джоли тайно е продала своите 50%. По-интересното е, че купувачът е известно лице в Русия. По първоначалните данни той олигарх, който е бил час от конгломерат за вода в страната.

"Както ще бъде доказано на процеса, действията на Джоли са били незаконни, тежко и умишлено са навредили на Пит". Това пише в официалната позиция на адвокатите, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис.

Както медиите неведнъж писаха, макар че Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха преди доста години, те все още водят дела за финансовата част и се договарят за попечителството на децата им.

Двамата изпаднаха в дълбок спор за въпросното Chateau Miraval. Популярното имение разполага с 35 стаи и лозе, което им носи солидни приходи, пише Bgonair.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 двойки, оставили дири в любовната история
Марта Вачкова издаде моминско парти в цвят лавандула край морето
5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае
Дебел унгарец стана хит на европейското
Какво кара различните зодии да изневеряват?

Напишете дума/думи за търсене