Елия е Малката Мис България

Елия тръгва по стъпките на майка си

*Само на 7 години 

*Детето ще представи страната ни на световен конкурс в Южна Африка 

Елия Димитрова от Бургас е новата Малка Мис България.

7-годишното дете показа, че възрастта няма значение, и когато човек има желание, всичко може да се постигне с лекота. Малката красавица смело следва стъпките на своята майка Ваня Димитрова, която е горда носителка на титлата "Мисис Бургас 2017". Сега на свой ред момиченцето й спечели короната в националния конкурс за красота, в който взеха участие близо 30 деца от цялата страна. Елия впечатли журито с чаровната си усмивка, грация и дисциплина и се очаква догодина да представи страната ни на международен конкурс в Южна Африка.

Мечтае да стане зъболекар
Мечтае да стане зъболекар

"Много се гордея с моята дъщеря! Елия ми показа колко много ме обича и се радва на моите успехи. Истината е, че аз никога не съм я карала насила да тръгне по стъпките ми", разкри пред "България Днес" майката на малката победителка Ваня. По думите й през 2017 г. е спечелила титлата "Мисис Бургас", след което е участвала в няколко благотворителни събития и това много се харесало на дъщеря й.

"Виждах желание в нея и тя да участва в конкурс за красота. Чудих се дали да я запиша, защото все пак е само на 7 годинки, но това, което ми направи впечатление, е, че въпреки желанието й да стъпи на сцената дъщеря ми се притесняваше много", разказва Ваня и споделя, че Елия като всяко момиче пробва роклите и обувките й, представяйки си, че е истинска принцеса.

Детето пречупва страха си от сцената
Детето пречупва страха си от сцената

Според майката на Елия именно конкурсът "Малка Мис България" е подарък от съдбата, който ще помогне на дъщеря й да си пречупи срамежливостта.

"Разбира се, като една майка исках моето дете да спечели и стисках палци през цялото време, но наистина не очаквах това, защото тя беше едно от най-притеснените деца на сцената", споделя Мисис Бургас 2017. По думите й конкурсите за деца са много по-различни от тези за възрастни, тъй като има кръг за таланти, както и дефилиране с народни носии.

"Определено в този тип конкурси децата са много повече и са доста по-разконцентрирани. Не ги вълнува особено какво се случва на сцената, много са сладки", споделя Ваня.

Малката Елия показа, че е много талантлива, тъй като тренира балет, а освен това много обича и да пее.

"Две години лекувахме зъбите на дъщеря ми, тъй като имаше сериозен проблем. Засега, за щастие, всичко е наред и тя е много благодарна на своята зъболекарка. Именно поради тази причина Елия мечтае един ден и тя да помага на децата и се реализира в сферата на медицината", заключи пред вестника гордата майка.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене