Мегагаф в "Игри на волята"!

Подариха победа на старейшините, въпреки че не наредиха правилно пъзел 

Огромен гаф беляза тазгодишното издание на "Игри на волята"!

Отборът на старейшините несправедливо беше обявен за победител в една от битките за територия, след като не успя да нареди правилно пъзела на финала, забелязват наблюдателни почитатели на риалитито по Нова телевизия. В реално време не се вижда, че едно от парчетата не е на мястото си, но стопкадри показват, че грешка наистина има.

Димо изпитва трудности като водещ
Димо изпитва трудности като водещ

Зрителите скачат в социалните мрежи на водещия Димо Алексиев, че не е забелязал грешката и бърза да обяви синия отбор на старейшините за победител. Развоят на играта е с тежки последствия, особено за амазонките, които дълго време агонизират на Дивата река и остават без храна и истински легла.

Грешката така и не е забелязана и победата на старейшините остава, както и всички благини, които следват за племето.

Сгрешеният пъзел на старейшините
Сгрешеният пъзел на старейшините

Напоследък доста главоболия се струпват на Димо Алексиев на телевизионния екран. В един от последните епизоди стана ясно, че водещият има здравословни проблеми. Димо едва говореше по време на битка, като на моменти гласът му направо изчезваше. За проблема му стана ясно още в анонса на надпреварата, когато бременната Ралица Паскалева се появи без екранния си партньор. "Какво става? Къде е Димо?", чудеха се зрители и се питаха какво става с любимеца им. Алексиев се появи малко по-късно, но от него нямаше и спомен за енергичен водещ. Димо звучеше като Дарт Вейдър и трудно изричаше репликите си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене