И Кортни Кокс се сбогува с Пери: Липсваш ми всеки ден, Мати

Кортни Кокс и Матю Пери КАДЪР: Екс/@PopBase

"Толкова съм благодарна за всеки миг с теб, Мати. Липсваш ми всеки ден", написа в инстаграм профила си актрисата Кортни Кокс в памет на покойния актьор Матю Пери. Тя в ролята на Моника и Пери като Чандлър бяха екранна двойка в сериала "Приятели". 

Актрисата разкри и любопитна подробност от сюжета на сериала. Тя разказва, че отношенията между Моника и Чандлър е трябвало да бъдат "флирт за една нощ". Заради позитивната реакция на публиката след епизода обаче сценаристите решили това да е "началото на тяхната любовна история" в сериала. 

"Когато работиш с някого толкова отблизо, колкото аз работих с Мати, има хиляди моменти, които би искал да споделиш. Ето и един от любимите ми.

За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да имат флирт за една нощ в Лондон. Но заради реакцията на публиката това се превърна в началото на тяхната любовна история.

В тази сцена, преди да започнем да снимаме, той ми прошепна една забавна реплика, която да произнеса.

Той често правеше такива неща. Беше забавен и мил", пише още Кокс. 

По-рано днес Мат Лебланк също написа трогателна изповед към починалия си колега от "Приятели".

"Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен", написа Лебланк.

Матю Пери бе намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис миналия месец на 54-годишна възраст, което предизвика изблик на скръб от феновете по целия свят.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене