Сузанита и Орхан Мурад се сдобриха. Тя: Молих се месеци наред да си простим

Орхан Мурад и сина на Сузанита - Матиас СНИМКИ: Инстаграм/mvradova

Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред, написа певицата в емоционално послание

Сузанита и баща й Орхан Мурад са загърбили кавгите и най-сетне са стоплили отношенията помежду си. Това разказа певицата в инстаграм профила си, където сподели снимка на баща й, който държи сина й Матиас. 

Разривът в отношенията между баща и дъщеря настъпи скоро, след като певецът се разведе с Шенай, майката на Сузанита, и съвпадна с бременността и раждането на младата певица. По-голямата дъщеря на Шенай Александра, която не е биологично дете на Орхан Мурад, разказа, че е била подлагана на емоционален тормоз от него. Думите й бяха публикувани във фейсбук профила й и споделени от по-малката й сестра Сузанита. 

В интервю за "24 часа" през декември 2022 г. певецът заяви, че е в лоши отношения с дъщеря си Сузанита и бившата си съпруга. 

"Разведох се заради тежките зависимости на Шенай, тъй като не бях удовлетворен като мъж, като съпруг и като баща. В подробности, естествено, няма да влизам, отново твърдейки, че това са много лични неща и не би трябвало да интересуват хората. Макар че Шенай и Сузи много се престараха с детайлите, търсейки известност", коментира тогава той. 

Орхан Мурад също разказа, че дъщеря му го е блокирала и заради това той не е успял да я поздрави, че е станала майка, но искрено се радвал и дори почерпил. 

Година по-късно певецът и 20-годишната му дъщеря видимо са стоплили отношенията помежду си. Днес синът на Сузанита и Марк Славов, Матиас, празнува първия си рожден ден, а младото семейство направи празника двоен, като реши да покръсти сина си. 

По-рано в сряда певицата сподели кадри от празненството, а преди минути разказа и за емоционалния момент между нея и баща й. 

Сузи сподели снимка, на която гордият дядо Орхан Мурад държи в ръце внучето си Матиас. 

"Да... Прекрасно е. Такива специални събития са, за да ни напомнят, че прошката и сплотяването са смисъла. Няма как да има прошка, ако няма грешки", написа тя в стори в инстаграм, следващо снимката на дядо и внуче. 

"Днес беше изключително емоционален ден за мен. Молила съм се месеци наред да си простим и да бъдем сплотени. Молила съм се баща ми да разбере какъв човек съм станала. Молила съм се да дойде момента, в който ще каже: Ето, дъще, макар и моето не малко отсъствие, ти се справи и успя. Гордея се с теб. Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред. Ей така напук. Защото от голямо и сплотено семейство по-скъпо няма!", завърши тя с емоционално послание. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене