Роден бизнесмен се разорил, за да угажда на певицата Камелия

 Петър Цветков-Перо, търговец на коли втора ръка, се сближил с попфолк звездата в зората на кариерата й

Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на кариерата й, се разорил, за да й угажда, научи ексклузивно "България Днес". Въпреки че историята се развива през 90-те, 57-годишният днес Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, за да подпомага финансово своята приятелка, разкриват техни общи познати от прощъпалника на чалгата у нас.

Още в зората на кариерата си Камелия избирала богати приятели
Още в зората на кариерата си Камелия избирала богати приятели

Някогашният милионер във валута стигнал буквално до просешка тояга в периода на близкото си общуване с певицата. Преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след падането на Желязната завеса успява да стигне през Чехия до Германия. И след няколко години се връща с дебели пачки в родния край. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и региона, като най-големи печалби му носи търговията с употребявани коли. По това време бъдещата звезда на попфолка се окичва с короната "Мис Монтана". Освен това е и атракцията в програмата на най-големия местен ресторант. Перо я вижда в заведението и от първия път разбира, че това е "момичето на неговите мечти". Двамата го удрят на пълен купон. Перо глези гласовитото миньонче от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й бижута и маркови тоалети, прави й скъпи подаръци...

Днес попфолк звездата е щастлива с любимия си Цветин
Днес попфолк звездата е щастлива с любимия си Цветин

В един момент обаче се наложило автотърговецът да се бръкне и за кариерата на своята приятелка, а тук сумите били шестцифрени. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й тузарят пръснал около 100 000 марки. Огромните харчове направо оглозгали авоарите му. По тази причина залязло и приятелството му с фолкфурията, твърдят хора от някогашното им обкръжение. Перо толкова осиромашал, че в един момент му се наложило да проси стотинки край кофите за смет в столичния кв. "Красно село", спомнят си негови стари познайници.

Не след дълго се оказало, че разореният бизнесмен е роден под щастлива звезда. Той не само се оттласква от дъното, но директно минава в друга социална "орбита". В дома на свои приятели в София Цветков се запознава с приказно богата французойка. Само след месец двамата се венчават, въпреки че младоженецът е по-млад с 30 години от булката. Днес Перо живеел като принц край Париж в замъка на половинката си, не крият завистта си негови земляци.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене