Край! Битката приключи! Рълев триумфира в "Игри на волята" и грабна 100 бона (Видео)

Очаквано Иван Рълев спечели „Игри на волята" и грабна 100-е бона!

„Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля. Тате, това е за тебе! Бях подценяван и зарит в ъгъла, но психиката ми е толкова здрава, че просто няма какво да ме бутне. Като Феникс възкръснах", бяха първите думи на зъботехника след като триумфира.

Още на 23 септември „България Днес" разкри, че зъботехникът Иван Рълев печели „Игри на волята". А месец по-късно обяви и за какво е похарчил наградата от 100 бона - инвестиция в своя дентална лаборатория.

По този начин, въпреки че е едва на 25 години, Рълев вече има бизнес, с какъвто не могат да се похвалят редица негови връстници. А инвестицията му със сигурност ще се отплати, и то скоро.

„Не съм виждал такава доминация. Момчил го победи на полуфинала, но на финала Рълев не изпусна лидерството", коментира водещият Димо Алексиев.

Втори остана „ситият лъв" Момчил. Той успя да навакса сериозно изоставане от Рълев, след като зъботехникът наложи убийствено темпо още в началото на битката. А „бронзът" остана за Мартин Елвиса, който беше на предела на силите си след като спечели двете елиминационни битки с Виолета и дъщеря й Денислава, а след това остана трети на полуфинала и се прокрадна на финалната битка.

Също на полуфинала отпаднаха Дунев и Мастагарков, оставайки четвърти и пети, а битката спечели Момчил, следван от Рълев. В нейния край Мартин, Мастагарков и Дунев си простиха за всички обиди през сезона, прегръщайки се братски.

Макар да не стигнаха до финалната битка, към която толкова много се стремяха, Дунев и Мастагарков записаха имената си със златни букви в ръкописите на „Игри на волята".

Шампиони по призвание и шампиони по душа, винаги готови както за битките на Арената, така и за предизвикателствата на живота. Предизвикателства, които ще преодолеят с лекота, доброта и човечност, както винаги досега.

"Изпитах истинско удоволствие да покажа на хората, че не трябва да си мускулест и як, за да достигнеш до това ниво. Има много по-важни неща от това. Щастлив съм", сподели Мартин Елвиса. 

"Голямо приключение! Ще изляза по-различен оттук! Хора, мечтайте! Имате дар от Бога, вземете го и накарайте някой да се гордее с вас", сподели от своя страна Момчил. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене