Еротичното пляскане – за или против?

Сексът задължава да имаме развинтено въображение.
Разбира се, не е задължително да залитаме в крайности, но еротичното пляскане е една от многото сексуални практики, които хората са измислили с течение на времето, за да направят секса по-вълнуващ.

Еротичното пляскане е сексуална игра, включваща физическо наказание. В играта участват доминант и подчинен. Целта е повишаване на сексуалното удоволствие.
Независимо от ролите, съгласието и условията, които са приели двойката или групата от хора, участващи в размяната на ласки, общуването е най-важният фактор.

То е единственият начин да запазите сексуалните си отношения позитивни и приятни, независимо от това колко либерални или консервативни са техниките, които практикувате в леглото.

Еротичното пляскане: за или против?
Хората се пляскат като част от сексуалния акт. Това се случва след взаимно съгласие и премерено доминиране, осигуряващо умствено и сексуално стимулиране. Но дали в пошляпването се крие истинско удоволствие?

Всяка двойка има собствени предпочитания за това колко силно да бъде еротичното пляскане. В самата си същност то би трябвало да е дребен, незначителен акт на нараняване.
Има редица интересни етически, морални и социални гледни точки по отношение на тази често използвана, но все още табу сексуална практика.

Необосновано насилие или израз на сексуална спонтанност?

Според психиатрите
От древността до наши неотдавна психиатрите бяха единодушни, че тази практика е срамна, достойна за психологичен анализ.
Едва с навлизането на новите определения в модерната психиатрия, тази наука престава да разглежда свързаните с еротичното пляскане сексуални игри като цинична практика.

Американската психиатрична асоциация си има свое собствено определение за еротичното пляскане и то от дълго време. Но пък тя не заличава хомосексуалността от списъка си с психични заболявания до 1973 година, така че едва ли има най-добрия критерий по темата.

От историческа гледна точка
Пляскането според Cambridge Dictionary основно е свързано с наказанието на някой друг (най-вече дете) за извършването на нещо лошо или неправилно.
Това показва, че тази сексуална практика е относително нова за повечето хора и не е това, което повечето от нас си представят, когато чуят тази дума.


Еротичното пляскане: какво представлява в действителност?
При него доминиращият партньор „наказва“ подчинения, като го удря по задните части. За целта могат да бъдат използвани много предмети – пръчка, бастун, колан, ръка и други.

• Най-важното нещо, което трябва да запомните е връзката “доминант/подчинен“ между партньорите.
• Това означава, че двамата са се разбрали предварително за тези роли, носещи им сексуална наслада. Единият партньор е този, който извършва наказанието, а другият – го понася, защото ролите в играта са такива.
Ако ролите се пропукат – особено тази на доминанта, играта може да стане опасна и дори груба.

С какви предмети се наказва и бие подчиненият?
Сред най-използваните са:

• Пръчката: в този вид сексуални практики тя се използва за въвеждане на „дисциплина“.
• Коланът в еротичните игри намира приложение като уред за наказание.
• Камшикът в света на еротиката се използва като инструмент за въдворяване на ред.
• В скута на партньора: при тази поза доминантът е седнал, а подчиненият лежи по корем в скута му с лице към земята. Това е най-често използваната, класическа поза характеризираща се с пряк, постоянен контакт между телата на участниците в еротичната игра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене