За 50 г. на сцената Орлин Горанов пуска нов албум и прави голямо турне

Орлин Горанов

С нов албум и голямо турне Орлин Горанов ще отбележи своите 50 години на сцената. Суперуспешната му кариера и красив глас са го превърнали в любимец на публиката, която ще зарадва с концерти из цяла България, стартиращи само след броени дни - на 26 юни в Пловдив.

Междувременно звездата пусна нов сингъл. Песента на композитора Ивайло Терзиев "Не казвай сбогом тази нощ" е създадена и записана още през 2016 г., но чак сега видя бял свят и се завъртя в ефира. В клипа към нея участва томподелът Диляна Попова. Парчето ще бъде включено в новия албум на Орлин Горанов, който се очаква да излезе също тази година, за да бъде част от празнуването на големия юбилей на сцената.

На 19 ноември той ще направи и голям концерт в София. Специални гости в него ще бъдат Любо Киров, Орлин Павлов, Александра Раева, Кристина Димитрова и Мариана Попова. А в цялото турне участие ще вземат музикантите от "Ку-ку бенд" Кристиян Илиев - пиано, и Цветан Недялков - китара. Ще се включат също тромпетистът на "Акага" Иво Казасов, Радо Казасов – барабани, Евден Димитров - бас, Денис Попстоев - клавишни и саксофон и трио "Тринити". След Пловдив Орлин Горанов ще пее в Шумен на 28 юни, във Велико Търново на 5 август, в Плевен ще бъде на 6 август, в Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)

Напишете дума/думи за търсене