Reveal от Хали Бери

Coty inc. представя Reveal от Halle Berry, пленителен нов аромат, който разказва за обаянието и увереността на красотата и в същото време разкрива интригуващата сложност на женската природа.

Перфектното допълнение към колекцията от аромати Halle от Halle Berry и Pure Orchid от Halle Berry, Reveal е запомнящо се ухание, което улавя духа на класическото обаяние с модерен и секси привкус. Перфектен баланс между непреходна изтънченост и небрежна елегантност, Reveal наистина напомня какво означава да бъдеш неподправено очарователна - интригуваща смесица от увереност, харизма, естественост... с доза мистериозност.

"Reveal е покана към жените да споделят тяхната история, да разкрият някои части от себе си, които още не са изразявали," казва Хали Бери. „Непреходен аромат, който смятам ще направи жените красиви и уверени".

"Хали Бери е едно от най-големите съкровища на Холивуд, но въпреки публичността около нейната личност, тя си остава загадка. При Reveal става въпрос за мистерията около тази жена; това неописуемо качество, което ни завладява и интригува", казва Стив Морморис, Старши Вицепрезидент Глобален Маркетинг на Coty Beauty.

Ароматът
Създадена в партньорство с Ричард Херпин от Firmenich, тази прекрасна флорално-дървесна композиция е многолик аромат с уникална същност, смесваща класическа изтънченост с модерен сексапил.

Reveal посреща с искрящ прилив на натурална свежест от върхови плодови нотки. Любимото цвете на Хали, нежната и сияйна мимоза, се слива със нотки праскова, пъпеш „медена роса" и червени горски плодове, за да създаде усещане за сочна пищност и искряща лъчезарност. В елегантната сърцевина на аромата нежен и лек флорален букет от тропическото цвете плумерия, ирисов цвят и листенца нероли разцъфтява върху кожата, отразявайки абсолютната женственост. Накрая уханието се установява върху прелъстителна основа от ветивер, кашмирово дърво и мускус, оставяйки упойваща следа.

Хали Бери коментира: „Reveal притежава перфектния баланс. Лек и свеж, ароматът става по-секси и по-мистериозен докато го носиш върху себе си. Ирисът е много специална част от това съчетание. Уханието на ирис може да е малко мрачно и дървесно, но аз избрах тези негови нотки, които придават усещане за кадифена мекота и въздушност."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене